1
Notificările mele
Die by the Sword

Social

Dată lansare

28 Februarie 1998

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Vedere de ansamblu

Die by the Sword este un joc de lupte pentru sabie de calculator dezvoltat de Treyarch (care ulterior a continuat să creeze unele dintre jocurile Call of Duty) și a fost lansat pe data de 28 februarie 1998.

un punct de vânzare unic a fost introducerea VSIM sistem de control, care a permis jucătorilor să comande independent mișcarea și sabia luptând de caracterul lor prin alergare, sărituri și întoarcerea cu o mână, în timp ce simultan slashing, înjunghiere, și parrying cu celălalt. În timp ce multe jocuri de acest tip permit un sistem similar, Die by the Sword rămâne până în prezent unic în tratamentul luptei corpului corecte fizic și bazat pe forță. Sistemul de luptă este comparabil cu cel al lui Bushido Blade al lui Squaresoft, lansat cu un an mai devreme. O mare parte din distracția din Die by the Sword a venit din jocul deathmatch și cooperativul multiplayer în modul său de arenă, cu până la trei alți jucători sau caractere AI. Cu toate acestea, lipsa unui serviciu de potrivire a jocurilor exclude orice comunitate online semnificativă, care, combinată cu o interfață online proastă, conferă titlul numai jocurilor locale.

secvența mișcărilor mouse-ului. Jucătorii ar putea să-și amintească aceste mișcări cu o apăsare de tastă în jocul principal. În timp ce jocul a fost bine primit de critici, lansarea recentă de PC a lui Tomb Raider a afectat cifrele de vânzări ale lui Treyarch. În mare parte, acest lucru se datorează faptului că jocul are controale dificile, gameplay-ul provocator și o curbă abruptă de învățare pentru jucătorii novici. Jocul a fost re-lansat pe serviciul de distribuție digitală GOG.com pentru 5.99 dolari.

OS: Windows XP / VistaProcesor: procesor 1 GHzMemoria: 512 MB RAMGraphics: placă grafică 3D compatibilă cu DirectX 7Hard Drive: 313 MB disponibil spațiuOS: Windows XP / VistaProcesor: procesor 1.4GHzMemorie: 1GB RAMGraphics: cu DirectX 9Hard Drive: 313 MB spațiu disponibil

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Die by the Sword" unui prieten