1
Notificările mele
Devil May Cry 5

Social

Dată lansare

8 Martie 2019

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Engine

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

alin.ionut_16@yahoo.comStyl3sstyl3sStyl3sLevel 40 - 3536

Eveniment

E3 2018

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Devil May Cry 5 este o altă intrare în seria populară de jocuri de slasher dezvoltate de Capcom. Jocul anterior din serie, DMC: Devil May Cry din 2013, a fost dezvoltat de Teoria Ninja. Cea de-a cincea intrare a fost creată de autorii înregistrărilor anterioare din serie, inclusiv Hideaki Itsuno, dezvoltator al jocului de rol Dragon’s Dogma.

Devil May Cry 5 pentru PC și PS4 se bazează pe aceleași principii ca și predecesorii săi. Este un joc de slasher cu sistem de luptă avansat. Jocul este împărțit în niveluri, completarea cărora se acordă cu note. Dezvoltatorii au introdus unele noutăți, inclusiv caracteristicile sandbox. În timp ce proiectează lumea, dezvoltatorii au luat inspirații din Dogma lui Dragon. Deși jocul nu este o nisip tipic, hărțile au mult mai multă libertate decât înainte. Din acest motiv, mișcarea protagonistului în luptă a fost îmbunătățită și sa mutat mai mult spre mecanicii cunoscuți din Bayonetta (cu toate acestea, protagonistul nu este limitat de un bar de stamina). Deși jocul nu prezintă scene spectaculoase, acestea nu se bazează pe secvențe QTE.

Combaterea a fost îmbunătățită, deși nu are schimbări revoluționare. Împrejurimile au obiecte interactive care pot fi folosite în luptă. În plus, jucătorii participă din când în când la bătălii mari, cum ar fi la jocurile de la musou, unde trebuie să se confrunte cu mulți inamici simultan. Cele mai spectaculoase, provocatoare și avansate lupte sunt cele împotriva șefilor – un singur duel poate fi împărțit în câteva secvențe care au loc în scene separate.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Devil May Cry 5" unui prieten