1
Notificările mele
Desolate

Social

Evaluare

8/10 din 2 voturi

Popularitate

2066 877 poziții

Dată lansare

8 Februarie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , ,

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5103

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Desolate are loc pe insula fictivă numită Granichny, unde conglomeratul sovietic The New Light a efectuat experimente secrete. Acum doi ani a avut loc o catastrofă misterioasă și compania a încercat să ascundă repercusiunile sale tragice. Ei nu au reușit să păstreze secretul și acum oamenii numiți Voluntari sunt trimiși acolo cu sarcina de a examina activitățile paranormale și de a obține informațiile necesare pentru a crea o soluție la această problemă. După cum se poate ghici, jucătorii își asumă rolul unuia dintre voluntari. Ei descoperă mai multe despre evenimentele care au avut loc pe insulă din scrisorile și notele scrise de vechii săi locuitori.

Mecanici

Evenimentele din versiunea PC-urilor / Windows-ului a lui Desolate sunt prezentate dintr-o perspectivă de prima persoană. Jucătorii pot explora o lume vastă, deschisă, plină de așezări abandonate, facilități de cercetare secrete și baze militare. În timpul jocului, protagonistul trebuie să se confrunte cu diverse amenințări – mutanți cu abilități paranormale, nebuni, anomalii care pot afecta mintea voluntarului neinstruit.

Din fericire, protagonistul nu este lăsat fără arme – dezvoltatorii au creat diverse arme și arme corp la corp. Pe măsură ce jucătorii progresează în joc, abilitățile noi sunt deblocate (și apoi îmbunătățite), sporind șansele jucătorului de a supraviețui. Cu toate acestea, frecvent cea mai bună soluție este să se ascundă în umbre și să se miște în spatele spatelui adversarului sau să le elimine din surprindere. Jocul are un sistem de crafting avansat – bazat pe rețete și consumabile câștigate în timpul jocului, jucătorii își pot modifica echipamentul și pot crea elemente noi.

Noutăți

13 February
2018

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Desolate" unui prieten