1
Notificările mele
Descent: Underground

Social

Dată lansare

2019

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Engine

Virtual Reality

Moduri de joc

,

Limbă

Website

Website oficial

Contribuitori

alinionutmusat@gmail.comAlinAlinAlinLevel 98 - 19958

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

O nouă tranșă a unei serii populare de împușcături de spațiu dezvoltate de Descendent Studios și finanțate printr-o campanie de cultură care a reușit să acumuleze peste 600.000 de dolari. Descent: Underground ne duce spre viitorul apropiat, unde un război televizat pentru resurse între capsulele miniere cunoscute sub numele de Jocuri Underground servește drept sursă principală de divertisment pentru cei bogați și puternici. Jucătorii își asumă controlul asupra navelor de tip VTOL care luptă pentru viața lor, precum și faima și sponsorii. În afară de modul single-player, jocul conține un număr de moduri multiplayer, inclusiv clasice adaptate cum ar fi Capture the Flag sau Deathmatch. Am rămas cu diferite nave de capacități diferite – jucătorii trebuie de multe ori să coopereze pentru a câștiga jocul. Jocurile sportive de înaltă calitate, realizate de Unreal Engine 4, susțin periferia realității virtuale.

Poveste

Povestea ne duce în viitorul apropiat – Pământul este suprapopulat și supus tulburărilor mondiale, cu puteri megacorporații puternice preluând puterea datorită profiturilor uriașe provenite din exploatarea spațiilor. Încercările de asteroizi de mină au dat naștere unui nou tip de divertisment pentru Jocurile Underground puternice și bogate – în care participanții folosesc capsulele miniere pentru a se lupta între ele pentru a obține resursele necesare supraviețuirii. Jucătorii își asumă rolul unui astfel de luptător, pilotând mici nave spațiale și angajându-se în bătălii spațiale pentru viața sa, precum și bani și faimă.

Mecanici

În afară de modurile multiplayer, care sunt pilonul jocului, am rămas cu o campanie de single-player satisfăcătoare. Cand vine vorba de modurile multiplayer, autorii au introdus versiuni adaptate ale clasicului si un numar de moduri unice, cum ar fi Capture the Asteroid (Capture the Asteroid), Capture the Ore (mineritul si transportul de minereu), Anarchy (traditional all- out fight) sau Deathmatch Destruction (lupta împotriva dronilor). Jucătorul poate alege dintr-un număr de nave, fiecare caracterizat printr-o specializare diferită – am primit acces la un Predator ușor și agil, un rezervor spațial cunoscut sub numele de Panzer sau o navă de reparații Shaman.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Descent: Underground" unui prieten