1
Notificările mele
Deep Sky Derelicts

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

1445 288 poziții

Dată lansare

15 Noiembrie 2017

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

,

Contribuitori

alin@digitalgames.roDreamworksdreamworksDreamworksLevel 40 - 3492

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Jocul este stabilit în viitorul îndepărtat, când omenirea a ajuns în părți îndepărtate ale galaxiei. Acestea nu sunt vremuri pașnice; există două clase sociale: cetățenii trăiesc vieți prospere și se bucură de tot felul de drepturi, în timp ce cetățenii fără cetățenie trebuie să lupte pentru supraviețuire în fiecare zi. Joci ca lider al unui grup care reprezintă cea de-a doua categorie. Obiectivul dvs. este să căutați epave de nave spațiale, sperând să câștigați destui bani pentru a vă permite cetățenia.

Mecanici

Deep Sky Derelicts pentru PC / Windows este un RPG tactic, în care conduceți o echipă de trei mercenari. Fiecare naufragiu este plin de capcane, monștri și alte amenințări. Interioarele sunt generate la întâmplare, de fiecare dată când găsiți noi provocări care vă așteaptă.

Uneori, în timpul explorării, vă întâlniți cu prietenii NPC, care vă pot ajuta sau pot face comerț cu dvs., dar cele mai multe întâlniri duc la bătălii în mișcare. În timpul acelora, aveți un control deplin asupra echipei dvs. și puteți influența rezultatul în continuare utilizând carduri alese aleatoriu.

Luați resursele și banii pe care îi puteți găsi prin scufundarea naufragiilor și cercetarea cadavrelor la baza dvs., unde pot fi folosite pentru a vă reface proviziile sau a cumpăra noi echipamente. De asemenea, puteți dezvolta abilitățile mercenarilor prin folosirea punctelor de experiență.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Deep Sky Derelicts" unui prieten