1
Notificările mele
Dead by Daylight

Evaluare

8.3/10 din 104 voturi

Popularitate

415 30 poziții

Dată lansare

14 Iunie 2016

Platformă

Gen

Dezvoltator

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , , , ,

Website

Website oficial

Contribuitori

titi_florian2007@yahoo.comTitifloriantiti
titifloriantiti

titifloriantiti

Level 1 - 16

și încă un utilizator

PEGI

PEGI 18

Cumpără acum digital Dead by Daylight (PC)
la doar
74 lei

Descriere

Dead by Daylight este un joc asimetric de acțiune, ce are la bază o poveste clasică dintr-un film horror și anume: un grup de tineri sunt hărțuiți de un psihopat ucigaș. Astfel 4 jucători preiau rolul unor oameni obișnuiți ce încearcă să supraviețuiască întâlnirii cu ucigașul, ucigaș ce este controlat de un alt jucător. Experiența jocului este redată printr-o perspectivă la persoana întâi atunci când preiei rolul ucigașului și la persoana a treia când joc drept victimă. Pentru a supraviețuii, victimele trebuie să joace inteligent,să plaseze capcane și uneori să fuga cât de repede pot în orice direcție. Cel mai ușor poți supraviețuii atunci când ești în grup, dar nimic nu te oprește în a-ți trăda colegii și a te salva.

Imagini

Imagini Dead by Daylight
Imagini Dead by Daylight
Imagini Dead by Daylight
Vezi toate imaginile

Postați în fluxul jocului

Ultimele comentarii

bluevic112

bluevic112

Level 1 - 8

Blue Vic
Bluevic112 - 18 Apr 2017
Dead by Daylight
Eu cred ca urmatorul killer sa fie accesibil tuturor fara a fi cumparat update-ul, sa fie ceva gen: un clovn care sa aiba puterea de a se camufla direct in ziduri, sau un alt killer care sa poata zbura pe sus.O idee de mapa ar fi una pentru cel care zboara...adica sa fie padure cu putine case...dar supravietuitorii sa se poata urca in copaci...casele fiind in copaci si in fiecare copac sa fie o ascunzatoare. doua ideei de supravietuitori noi ar fi unul care se bazeaza pe tehnologie...iar altul care poate rani killerul cu ajutorul unor perk-uri dar nu foarte mult.As dori daca cineva poate sa trimita asta staff-ului sau cei de la Digital Games pot sa faca ceva in legatura cu asta. Multumesc
George Radu
George Radu - 18 Dec 2016
Dead by Daylight
Infiorator de bine realizate efectele audio, chiar reuseste sa ofere o atmosfera terifianta. L-am testat in weekend-ul gratuit, am vazut ca merge bine si l-am cumparat de aici. Totul e in regula, desi am avut dubii prima data pentru ca nu il gaseam pe nici un alt site de la noi.
Vezi toate comentariile pentru articolele și produsele aferente jocului Dead by Daylight

Alți utilizatori au mai accesat și următoarele jocuri

Sniper: Ghost Warrior 3
Sniper: Ghost Warrior 3 (2017)
Începând de la 132 lei
Dying Light
Dying Light (2015)
La doar 147 lei

Distribuie "Dead by Daylight" unui prieten