1
Notificările mele
Darkest Dungeon: The Color of Madness

Social

Dată lansare

19 Iunie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , , , ,

Website

Website oficial

Contribuitori

alin.ionut_16@yahoo.comStyl3sstyl3sStyl3sLevel 40 - 3536

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Darkest Dungeon: The Color of Madness este un expansion pentru Darkest Dungeon

Descriere

Echipa care a creat Darkest Dungeon: The Color of Madness sa inspirat din romanele de groază clasice ale lui Howard Philips Lovecraft. Povestea expansiunii se învârte în jurul unei comete misterioase care se prăbușește pe un teren al unui fermier cunoscut sub numele de vechiul Miller. Locuitorii care au avut ghinion să vadă că au pierdut vederea. După două săptămâni fără contact cu locuitorii fermei, un grup de eroi este trimis pentru a investiga ceea ce sa întâmplat și care este sursa misterioaselor urlete care vin din această zonă.

Mecanici

Versiuni de PC a lui Darkest Dungeon: The Color of Madness nu introduce modificări ale jocului de rupere în mecanica Darkest Dungeon. În schimb, se concentrează pe adăugarea de conținut nou. DLC oferă un alt tip de aventură, în care ne confruntăm cu nenumărate hoarde de dușmani și încercăm să ajungem la cometă. Aici, ne confruntăm cu ambele casturi vechi ale Darkest Dungeon și noii adversari. Acest mod ne permite să concuram cu alți jucători prin clasamentele online, comparând câți adversari am învins înainte ca echipa noastră să moară.

În plus, putem vizita Nomad Wagon pentru a schimba fragmente de cometă pentru noi tipuri de brățări cu bonusuri nevăzute anterior. În cele din urmă, cu expansiune vine o altă fracțiune sub forma vechiului Miller și a muncitorilor săi, care erau posedați de puterea extraterestră.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Darkest Dungeon: The Color of Madness" unui prieten