1
Notificările mele
Dark Souls: Remastered

Social

Dată lansare

25 Mai 2018

Platformă

, , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5111

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Dark Souls: Remastered este o editie imbunatatita a Dark Souls din 2011. Inițial, jocul a fost lansat pe Xbox 360, PlayStation 3 și PC Windows. După aproape șapte ani, jocul a fost lansat în ediția remasterială, i.a. pe PC / Windows. În practică, jocul a fost îmbunătățit mai ales în ceea ce privește imaginile sale și oferă acum o rezoluție ridicată a texturilor și animații mai blânde. Jucătorii care dețin Xbox One X, PlayStation 4 Pro și PC Windows pentru a se bucura de o rezoluție de 4K și o stabilitate de 60 FPS. În același timp, Dark Souls: Remastered este prima tranșă completă din seria pentru dispozitive mobile, deoarece jocul a fost lansat și pe Switch – jucătorii pot alege între modurile de papetărie (1080p 30FPS) și modurile portabile (720p). Toate versiunile jocului oferă un mod multiplayer pentru până la șase jucători.

Mecanici

Dark Souls: Remastered este un RPG de acțiune stabilit într-o lume fantezie întunecată inspirată de mai multe teme, cum ar fi cavaleri, regi, moarte, temnițe, foc și haos. Spre deosebire de jocul anterior creat de From Software, în Dark Souls lumea nu este împărțită în nivele separate. În schimb, jucătorii pot călători liber între diferite zone și pot ajunge în orice loc pe care îl văd pe ecran. În acest fel, dezvoltatorii au crescut importanța explorării și au proiectat locații mai complexe (atât pe plan orizontal, cât și pe verticală). În timpul jocului, jucătorii încă o dată ajung să traverseze coridoarele întunecate ale castelului și temnitele abandonate fără a avea hărți detaliate la dispoziția lor.

În Dark Souls: Remastered, jucătorii pot experimenta mecanici foarte asemănători cu cei prezenți în sufletele lui Demon. Unul pornește jocul de a-și crea propriul personaj – puteți alege sexul, aspectul, numele și clasa personajului. Ultimul element nu este limitat, deoarece vă puteți dezvolta personajul în orice mod pe care îl considerați adecvat fără restricții.

În timpul jocului, jucătorii sunt obligați să folosească mai multe arme. Fiecare conferă protagonistului principal atacuri unice și animații de caractere; Cu toate acestea, jucătorii trebuie să-și amintească că toate acestea depind de competența protagonistului principal cu o anumită arma și dacă decide să o folosească în una sau ambele mâini. Dezvoltatorii au îmbunătățit, de asemenea, motorul de fizică, care vă permite să obțineți un avantaj tactic față de diferiți dușmani. În plus, protagonistul principal are magie (vrăji și miracole). Pentru a achiziționa echipament nou și a câștiga experiență, jucătorii trebuie să adune suflete de la inamicii eliminați.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Dark Souls: Remastered" unui prieten