1
Notificările mele
Counter-Strike: Condition Zero

Social

Evaluare

7.7/10 din 3 voturi

Popularitate

2448 din 6262 jocuri

Dată lansare

1 Martie 2004

Platformă

, ,

Gen

,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , ,

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Counter-Strike: Conditia Zero este un shooter modern-militar de prima persoana dezvoltat de Valve (in colaborare cu Rogue, Gearbox, Ritual si Turtle Rock) si publicat pentru PC de catre Valve (pe Steam) si Sierra retail pe 23 martie 2004. O actualizare la Half-Life: Counter-Strike, Counter-Strike: Conditia Zero include grafica actualizata, noua inteligenta artificiala si doua campanii unice (unul bazat pe modul multiplayer, cunoscut ca Tour of Duty și o expansiune complet separată, cunoscută sub numele de Counter-Strike: Condition Zero – Scrisurile șterse). Jocul este cunoscut pentru că se desfășoară prin patru echipe de dezvoltare în perioada de dezvoltare de patru ani între 2000 și 2004. Rogue a fost inițial angajat pentru a crea o versiune cu un singur jucător a jocului original. După ce producătorul a plecat în timpul dezvoltării, Valve a luat-o de pe mâini și a dat starea sa actuală Gearbox (dezvoltatorul pachetelor de expansiune Half-Life). Ca Gearbox a revizuit grafica, a adăugat botul AI și a creat un mod single-player (în care jucătorii progresează prin meciuri ca contra-terorist împotriva adversarilor AI, deblocând hărți și colegii mai eficienți prin efectuarea anumitor acțiuni), le-a pierdut termenul de dezvoltare iar producția jocului a fost dată Ritualului. Pe măsură ce Cutia de viteze și-a folosit munca pentru a dezvolta versiunea Xbox a Counter-Strike-ului original, Ritual a reusit complet să transforme jocul într-un original single-player de 20 de niveluri campanie (cu un modul secundar multiplayer). După revizuirea copiilor jocului finalizat s-au întors cu rezultate mediocre, Valve a retras statutul de finalizare și cota lui Ritual în dezvoltare a scăzut. Noua producție a jocului a fost dată apoi Turtle Rock, care a terminat jocul cu o versiune actualizată a cutiei de viteze (inclusiv noul AI), incluzând campania single-player a versiunii Ritual ca o expansiune (cunoscută sub numele de Counter-Strike: Condition Zero – Scenari șterse).

Campania principală cu un singur jucător de Counter-Strike: Condition Zero este modul Tour of Duty, în care jucătorii joacă

Spre deosebire de alte Counter Strike Zero oferă un singur mod de jucător, care este în esență același cu versiunea multiplayer a jocului, doar colegii dvs. de echipă și echipa adversă sunt înlocuiți cu AI sau Bots. Jucătorul luptă cu Bots pentru a debloca diferite moduri și AI mai inteligent. De asemenea, puteți alege coechipierii dintr-un meniu.

Campania este împărțită în 6 părți denumite „Tours of Duty” și fiecare dintre aceste părți include 3 hărți. Trebuie să bateți fiecare hartă pentru a trece la un alt „Tour of Duty”. Pentru a bate o hartă, trebuie să fiți înainte de Teroriști cu 2 victorii și trebuie să fiți atleast câștigați 3 runde. Trebuie, de asemenea, să finalizați provocări speciale care implică sarcini cum ar fi obținerea unei anumite cantități de ucideri cu o anumită armă sau câștigarea prin împrăștierea bombei. Dacă nu ați realizat aceste provocări în meciul dvs., acesta va continua până când veți avea.

Jucătorii trebuie să își aleagă propriile aliați anti-teroriste în Tour of Duty. Jucătorul este considerat „comandantul” echipei.

Gus (1 punct) – Abilitate nepotrivită. Cooperativ moderat. Foarte agresiv. Preferă folosirea Pistolului tactic de mașină.

În turneul jocului, jucătorii se confruntă întotdeauna cu echipe de teroriști inamici. Cantitatea de roboți (și cu care luptați) sunt determinate de hartă, dificultatea campaniei și dacă misiunea a fost finalizată înainte. Toți dușmanii sunt destul de cooperanți unul cu celălalt, cu excepția dușmanilor de elită.

Inamicii simpli au 0

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Counter-Strike: Condition Zero" unui prieten