1
Notificările mele
Copper Dreams

Social

Dată lansare

30 Aprilie 2019

Platformă

, ,

Dezvoltator

Distribuitor

Finanțare

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3262

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Povestea din Copper Dreams for PC se află într-un viitor apropiat, pe insula Calitana. Persoanele etichetate ca nevrednice de resurse sunt trimise aici. Separat de restul lumii și fără sprijin, insula se transformă curând pe iad pe Pământ. Locul este condus de organizații criminale în controlul hranei și resurselor slabe. Jucătorul este pus în pantofii unui nou-venit pe insulă, a cărui sarcină principală este să supraviețuiască. În afară de aceasta, jucătorul trebuie să aibă grijă de alte personaje care decid să urmeze protagonistul.

Copper Dreams for PC este un joc tipic de joc, astfel jocul constă în explorare, discuții cu NPC-uri, completarea quest-urilor și dezvoltarea personajului. Combaterea este o parte mai mare a jocului. Secvențele de luptă sunt bazate pe turn, astfel încât jucătorul poate să-și ia întotdeauna timpul înainte de a acționa. Fiecare acțiune durează o anumită perioadă de timp, iar comenzile jucătorului sunt executate în timp real. Combinarea atacurilor cu acțiuni diferite într-un mod adecvat este crucială pentru succesul echipei jucătorului.

Spre deosebire de cele două RPG-uri dezvoltate anterior de Whalenought, Copper Dreams oferă o grafică complet tridimensională, deși jocul este jucat dintr-o vedere izometrică – hărțile conțin multe obiecte cu înălțime mare și diferențele de înălțime reprezintă o parte esențială a jocului . În același timp, jucătorului i se permite să rotească camera.

Un sistem dinamic de iluminare este un aspect important al jocului, deoarece acesta completează elementele stealth. Ca urmare, jucătorul poate opri electricitatea pentru a se infiltra într-o clădire mai ușor, de exemplu. Este, de asemenea, posibilă hacking în sistemele informatice sau reprogramarea robotilor de pază.

Este un joc cyberpunk, astfel personajul este dezvoltat în principal folosind implanturi cibernetice. Cu toate acestea, jocul oferă în același timp dezvoltarea tradițională a caracterului bazat pe statistici. În joc, jucătorul folosește o gamă largă de gadget-uri futuriste.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Copper Dreams" unui prieten