1
Notificările mele
Cooking Simulator

Social

Evaluare

8/10 din 2 voturi

Popularitate

841 1120 poziții

Dată lansare

6 Decembrie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , , ,

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4229

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un simulator de gătit umorit dezvoltat de un studio polonez numit Wastelands Interactive. În Cooking Simulator, un jucător își asumă rolul unui bucătar care lucrează la un restaurant, care trebuie să-și îndeplinească toate obligațiile care decurg din munca lui. Responsabilitățile lor includ pregătirea diferitelor mese – se pot lipi de rețete sau se poate experimenta un pic. Ultima opțiune implică combinarea ingredientelor după cum se consideră potrivit, alegând din legume, carne și pește. Jucătorii primesc numeroase aparate de bucătărie, cum ar fi tacâmuri, cuțite speciale, boluri, oale, tigăi, cuptoare, mixere, sobe de gaz și multe altele. Cooking Simulator se bazeaza pe un motor grafic avansat, care permite jucatorului sa taie legumele si sa le amestece; cu toate acestea, se poate de aer, de asemenea, toate frustrarea lui și demola bucătăria. Jocul oferă un mod de carieră, în care jucătorul dobândește sistematic noi clienți și primește acces la rețete mai avansate. Punctul culminant al întregului efort este Michelin Star – una dintre cele mai prestigioase onoruri pe care un restaurant le poate primi.

Mecanici

În ediția de PC / Windows a Cooking Simulator, jucătorii observă acțiunea din perspectiva primei persoane (FPP). Obiectivele jucătorului includ pregătirea celor mai fine mese posibile din meniul cu peste 30 de poziții (jucătorul este, de asemenea, liber să-și creeze propriile capodopere culinare, ghidat de propria lui invenție). Printre ingredientele disponibile se numără legume, carne și pește. Jucătorii au la dispoziție numeroase aparate de bucătărie, cum ar fi tacâmuri, cuțite speciale, boluri, oale, tigăi, cuptoare, mixere, sobe de gaz și multe altele. Acesta este locul unde motorul grafic avansat al jocului intră în joc, permițând jucătorilor să felieze, grătar, cremă, pound, prăji, gătească și ce nu.

Nimic nu stă în calea jucătorului de a-și diversifica rutinele zilnice – același motor grafic permite unii să facă niște nebuni de bucătărie, construind un turn de vase de bucătărie, punând foc cartoanelor din încăperea de depozitare (și aruncând focul în foc stingător), aruncarea cuțitelor la o masă și spargerea tuturor ferestrelor. Aceste posibilități au scopul de a încuraja jucătorul să se distreze și să experimenteze puțin. Cu toate acestea, ar trebui să luați în considerare cu atenție acțiunile sale, deoarece acestea au un impact semnificativ asupra satisfacției clienților – prin obținerea de comentarii pozitive în mass-media sociale, se deblochează accesul la rețete noi și mai complexe. Punctul culminant al întregului efort este Michelin Star – una dintre cele mai prestigioase onoare pe care un restaurant le poate primi.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Cooking Simulator" unui prieten