1
Notificările mele
Control

Social

Dată lansare

27 August 2019

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

alin.ionut_16@yahoo.comStyl3sstyl3sStyl3sLevel 40 - 3536

Eveniment

E3 2018

E3 2019

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Jucătorii își asumă rolul unei femei pe nume Jesse Faden, care încearcă o încercare de a face față trecutului său, merge la Biroul Federal de Control situat în New York. În timp ce vizitează sediul său, zgârie-norul beton cunoscut sub numele de Casa cea mai veche devine ținta unei invazii a forțelor din această lume.

Directorul agenției moare în timpul atacului, iar Jesse preia în urma unor ritualuri ciudate care guvernează biroul. Așa a devenit responsabilă pentru neutralizarea agresorilor.

Mecanici

Control pentru PlayStation 4 este un shooter, în care jucătorii observă acțiunea din perspectiva persoanei treia. Cu toate acestea, jocul este mult diferit de jocurile tipice ale lui TPP – Jesse este echipat cu un pistol futurist care nu numai că trage gloanțe, ci are și anumite trăsături telekinetice care permit protagonistului principal să ex. trage obiecte și adversari. În plus, arma își poate schimba forma oferind jucătorilor acces la diferite funcționalități.

Modul de joc se învârte în jurul unei lupte dinamice, în care jucătorii pot folosi o serie de abilități speciale care pot fi modificate cu unelte și împrejurimi interactive.

Jocul câștigă culori suplimentare datorită locațiilor neobișnuite inspirate de stilul arhitectonic numit brutalism. Formele clădirilor se schimbă regulat pe ochii jucătorilor, oferind o experiență suprarealistă. Acest lucru afectează, de asemenea, modul de joc, deoarece hărțile nu sunt presetate, iar inserțiile Casei celei mai vechi sunt mult mai mari decât ar putea părea la exterior. În Control, mecanica gameplay-ului se poate asemăna cu acele caracteristici ale jocurilor de metroidvania, deoarece jucătorii au multă libertate de a explora și de multe ori trebuie să se retragă în locația vizitată anterior și să utilizeze noi abilități pentru a ajunge în locurile inaccesibile anterior.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Control" unui prieten