1
Notificările mele
Contraband Police

Social

Evaluare

6/10 din 3 voturi

Popularitate

5690 482 poziții

Dată lansare

30 Martie 2019

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3950

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Contraband Police pentru PC este un joc dezvoltat de Crazy Rocks, cunoscut pentru lucrul la jocul de luptă numit Street Warriors Online, care sa concentrat pe luptele dintre huligani. De această dată, dezvoltatorii s-au concentrat pe o temă neobișnuită – contrabanda. Jocul descris aici a fost publicat de PlayWay, de asemenea cunoscut pentru publicarea altor jocuri, printre care Car Mechanic Simulator 2018 și Agony.

Mecanici

Mecanica gameplay-ului în Contraband Police pentru PC nu este prea complicată; cu toate acestea, jucătorii au mai multe opțiuni de a alege de la. Ca ofițer, trebuie să se efectueze inspecții de rutină ale vehiculelor care trec frontiera. Trebuie să rămâi vigilent, deoarece mulți șoferi sunt, de fapt, contrabandiști. În scopul de a prinde aceste persoane cu mâna roșie, trebuie să-i facă să prezinte acreditările și să verifice factura de transport de marfă. Apoi, trebuie să inspectați încărcătura și dacă totul se verifică. Aceasta nu este totul, deoarece uneori contrabanda, inclusiv armele și drogurile, ar putea fi ascunse în diferite părți ale vehiculului, de ex. sub capota lui. În unele situații, jucătorii trebuie să dezasambleze bateria vehiculului pentru a verifica dacă șoferul nu ascunde obiecte ilegale înăuntru.

În calitate de ofițer de poliție, trebuie să verificați și starea tehnică a vehiculelor. Unul trebuie să acorde atenție farurilor sparte, oglinzilor stricate etc. De fiecare dată când reușiți să găsiți astfel de defecte, trebuie să scrieți un bilet potrivit. Mai mult, jocul conține alocări și direcții suplimentare care îi obligă pe jucători să controleze de ex. dacă un vehicul se încadrează în limita de greutate.

Dacă totul se termină, puteți lăsa vehiculul să plece. Dacă un șofer se dovedește a fi un contrabandist, vi se confruntă cu o altă alegere – îl arestează (sau o) sau acceptă mită și uită de el. Jucătorii trebuie să fie atenți, totuși, deoarece acțiunile lor afectează relațiile cu alți ofițeri de poliție. A face o treabă bună și a nu face greșeli vă oferă puncte speciale pe care le puteți cheltui pe diferite îmbunătățiri, de ex. instrumente noi care vă permit să examinați vehiculele sau să închiriați câini de poliție.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Contraband Police" unui prieten