1
Notificările mele
City of Brass

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

4406 3 poziții

Dată lansare

4 Mai 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , , , , , ,

Contribuitori

alin.ionut_16@yahoo.comStyl3sstyl3sStyl3sLevel 40 - 3536

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un joc de acțiune pentru prima persoană dezvoltat de Uppercut Games, compania cunoscută și pentru crearea submarinului. Jocul a fost inspirat de Cartea de o mie și o singură nopți și povestește despre un hoț care încearcă să fure o comoară dintr-un oraș blestemat, bântuit de fantome și monștri răi. Jucătorii ajung să traverseze locații generate aleatoriu în căutarea pradă și aur, luptând cu numeroși dușmani pe drum. Ceea ce face ca întreaga experiență să fie un pic mai dificilă este sistemul de moarte permanent – fiecare eșec înseamnă că jucătorul își pierde toate posesiunile și trebuie să înceapă. City of Brass nu este un joc inechitabil deși – jucătorii învață din greșelile lor și, cu timpul, sunt capabili să găsească slăbiciunile inamice, să se miște mai dinamic pe hartă și să folosească atât capcanele, cât și elementele mediului înconjurător avantaj. Mai mult decât atât, ocazional, unul este obligat să se întâlnească cu un djin jinn care vinde echipament mai bun și să-și dea o dorință, ca urmare a căruia un companion fantomatic ar putea să se alăture jucătorului în luptele care vor veni.

Mecanici

Versiunea de PC / Windows a City of Brass oferă doar un singur mod de jucător. Personajul, un jucător ajunge să controleze, are un scimitar (un tip de sabie cu o singură tăișură) pentru a lupta împotriva dușmanilor și un bici pentru dezarmare, asomare și împingere a dușmanilor. Combatul prezintă o arcadă mai degrabă și un nivel de dificultate mare – de obicei, unul trebuie să lupte cu mai mulți adversari simultan, care de multe ori se termină cu moartea principalului protagonist. Ori de câte ori se întâmplă acest lucru, un jucător pierde toate articolele pe care le-a adunat anterior și trebuie să înceapă de-a lungul întregului joc.

Jocul se schimbă cu fiecare locație generată aleatoriu – un algoritm special leagă curțile, coridoarele și camerele în mod logic. Din acest motiv, nu se poate anticipa ce se întâmplă, astfel încât jucătorii ar trebui să învețe din greșelile lor și să tragă concluzii pentru viitor. Cu timpul, cineva devine mai capabil să se deplaseze mai dinamic în jurul hărților, să descopere slăbiciunile inamice și să folosească capcane situate în întreg orașul în avantajul propriu – de ex. prin împingerea dușmanilor în vârfuri care au izbucnit din pământ.

În timpul jocului, trebuie să adunați diverse obiecte și să utilizați serviciile oferite de Jinn. Din când în când, un jucător se întâlnește cu unul dintre aceste fantome prietenoase care vinde mai bine echipamentul pentru călătoria care va veni și îi acordă jucătorului o dorință – se poate pune un djin gratuit și se folosește ajutorul său în lupta finală viitoare.

În afară de toate elementele și mecanica menționate mai sus, dezvoltatorii au implementat în joc așa-numitele Burdens Divine, care le permit jucătorilor să modifice abilitățile dușmanilor și să influențeze pericolele ascunse în locurile întunecate ale orașului blestemat. Acest lucru vine la îndemână ori de câte ori cineva vrea să facă întreaga experiență și mai dificilă.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "City of Brass" unui prieten