1
Notificările mele
Chernobylite

Social

Dată lansare

31 Octombrie 2019

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Finanțare

Moduri de joc

Limbă

, , , , , , ,

Contribuitori

alinionutmusat@gmail.comAlinAlinAlinLevel 98 - 19970

Eveniment

Gamescom 2019

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Pregătește-te pentru o aventură palpitantă de supraviețuire, conspirație, groază, dragoste și obsesie. Una care îți va dovedi că nu este vorba despre modul în care te confrunți cu temerile tale, ci despre modul în care le supraviețuiești. Chernobylite este un nou joc de la creatorii renumitei critici Get Even.

Pregătiți-vă pentru o experiență întunecată și nefavorabilă în timp ce vă plimbați prin zona contaminată din Cernobâlit, deoarece acest titlu nu va apărea doar, ci va include și o zonă mai mare disponibilă pentru explorare, limbi noi, un sistem de fabricare a armelor și excluderea reală din Cernobâl. Sună de zonă!

Datorită sprijinului fidel al comunității Kickstarter, Chernobylite nu va fi doar realist vizual – lumea jocurilor va fi, de asemenea, mult mai mare decât se presupunea anterior. În plus, realismul jocului va fi îmbogățit de audio înregistrat chiar în locațiile în care este setat jocul: Chernobyl și Pripyat! Jocul va fi, de asemenea, tradus în și mai multe limbi, pentru ca mai mulți oameni să se bucure cu adevărat de Chernobylite și să experimenteze jocul în limbile lor native. Gameplay-ul va fi, de asemenea, îmbunătățit cu adăugarea unui sistem de artizanare a armelor.

26 aprilie, 1:23 AM Ora ucraineană, 1986. Ziua în care s-a întâmplat catastrofa nucleară de la Cernobîl și viața a 350.000 de oameni s-a schimbat pentru totdeauna. Pe vremea aceea erai doar un fizician tânăr, pasionat, naiv care lucra la unitate. Și ca mulți, ai pierdut ceea ce ți-a fost mai drag – prietena ta.

30 de ani mai târziu, încă mai lupți cu demonii din trecut. Așadar, pentru a le pune în repaus, reveniți la ceea ce se numește acum Zona de excludere din Cernobâl.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Chernobylite" unui prieten