1
Notificările mele
Caveman Warriors

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

4137 418 poziții

Dată lansare

22 Septembrie 2017

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Finanțare

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , ,

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3238

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Caveman Warriors este un joc de platformă colorat dezvoltat de studioul independent JanduSoft din Spania. Titlul permite jucătorului să joace singur sau cu alte trei persoane – local sau prin Internet. Modul de joc se concentrează pe completarea nivelelor și lupta împotriva monștrilor. Acesta din urmă poate fi uneori foarte mare. Fiecare dintre cei 4 protagoniști poate folosi abilități unice. Folosirea tuturor este necesară pentru a câștiga – în modul single-player prin comutarea între personaje și în modul de cooperare prin comunicarea și cooperarea cu alți jucători. Caveman Warriors oferă o grafică plină de culoare, desen animat, care se potrivește bine cu doza mare de umor prezentă în joc. Titlul oferă, de asemenea, nivele ascunse și sistem de provocări.

Mecanici

Caveman Warrios pentru PC / Windows este un joc de platformă amuzant care poate fi jucat singur prin controlul câtorva caractere sau în modul multiplayer de cooperare – în acest caz, fiecare persoană controlează un singur protagonist. Obiectivul principal al jocului este de a evita diverse obstacole și de a bate monștri. Titlul este bidimensional. Caracterele sunt observate dintr-o perspectivă laterală – toate sunt prezente simultan pe ecran.

Jocul are 4 protagoniști unici, fiecare cu trăsături și abilități speciale care pot fi actualizate. Caracterele sunt: Jack (se poate incarca), Liliana (sulița ei îi permite să urce în locuri inaccesibile), Moe (el este însoțit de o maimuță magică care poate controla inamicii) și Brienne (servește ca „rezervor” inamicilor).

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Caveman Warriors" unui prieten