1
Notificările mele
Candleman

Social

Dată lansare

20 Octombrie 2017

Platformă

Gen

,

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3262

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un joc unic de acțiune-aventură dezvoltat de un studio independent chinez Spotlightor Interactive. Jucătorul își asumă rolul de lumânare titulară care poate arde doar 10 secunde. Acest foc este singura arma a protagonistului în timpul unei călătorii lungi și periculoase de a găsi lumina îndepărtată. Mecanica gameplay-ului pentru Candleman se bazează pe principiile jocurilor tridimensionale ale platformei. Jucătorul călătorește prin locații, sărind între platforme și evitând capcanele și pericolele – toate în timp ce rezolvă ghicitorile de mediu bazate pe mecanica luminii și a umbrei. Datorită faptului că în majoritatea jocului jucătorul se mișcă în întuneric, cheia succesului constă în folosirea bună a capacității protagoniste de a lumina cea mai apropiată înconjurătoare pentru a găsi ieșirea. Alte lumânări întâlnite în timpul călătoriei pot fi de asemenea de ajutor. Jocul are o grafică atrăgătoare, întunecată care – împreună cu coloana sonoră atmosferică – creează o melodie neobișnuită.

Poveste

În joc, jucătorul își asumă rolul lumanii titulare, care poate arde doar 10 secunde. Cu toate acestea, focul este singura armă a protagonistului în timpul călătoriei lungi și periculoase în căutarea unei lumini îndepărtate.

Mecanici

Mecanica gameplay-ului pentru Candleman pentru Xbox One se bazează pe soluții tipice din alte jocuri de platformă tridimensionale. În timpul jocului, jucătorul călătorește prin locuri întunecate și misterioase pline de multe capcane și diverse pericole. Cele mai multe dintre ghicitorile întâlnite în joc se bazează pe mecanica luminii și a umbrei. Cheia succesului constă în folosirea focului de zece secunde al luminii pentru a lumina cea mai apropiată înconjurătoare și a găsi o cale sigură către ieșire. Alte lumânări întâlnite în timpul călătoriei pot ajuta la atingerea scopului, deoarece pot arde fără limite de timp.

Noutăți

17 February
2017

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Candleman" unui prieten