1
Notificările mele
Call of Duty: WWII

Social

Alegerea noastră

Evaluare

8.6/10 din 38 voturi

Popularitate

143 2 poziții

Dată lansare

3 Noiembrie 2017

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Website

Website oficial

Contribuitori

cerody@yahoo.comN7rankothn7rankothN7rankothLevel 18 - 817 și încă un utilizator

Eveniment

PGW 2017

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Cumpără acum digital Call of Duty: WWII (PC)
pornind de la
265 lei

Descriere

Call of Duty: WWII poarta faimoasa franciză înapoi la rădăcinile sale, oferind prin acest nou titlu o redefinire a celui de-al Doilea Război Mondial, pentru noua generație de jocuri. Debarcând în Normandia, Ziua D și luptând prin întreaga Europă prin numeroase locații iconice, jucătorii vor retrăi cele mai monumentale evenimente ale celui mai mare război cunoscut de omenire. Experimentează clasicele lupte Call of Duty, legatura dintre camarazi și neuitatele momente specifice războiului. Modul cooperativ din Call of Duty: WWII dispune de o poveste nouă și complet originală, putând fi jucată cu prietenii pentru o experiență de joc plină de neprevăzut, presarată cu momente unde adrenalina atinge cote maxime. Adevarul este ca realistica seriei Call of Duty s-a imbunatatit enorm si continua sa se optimizeze; practic se ajunge  printr-o accelerare resimtita de unii gameri inceata ca virtualul sa fie adus in cuantumul nostru spatio-temporal ca fiind realul fizic si asta datorita injectiei de adrenalina de care are nevoie aproape zilnica un adevarat FPS-ist.

Imagini

Imagini Call of Duty: WWII
Imagini Call of Duty: WWII
Imagini Call of Duty: WWII
Vezi toate imaginile

Postați în fluxul jocului

Ultimele comentarii

Ca intotdeauna seria CoD nu-si dezminte renumele!La Black Ops nu am mai putut juca ( vechiul PC era pe 32b ) dar sunt hotarat sa reiau seria de unde am ramas, daca are si parte de Multiplayer (online ) ptr. mine redevine IREZISTIBIL!

alycostin88@gmail.comAlin Costea - 4 Noiembrie 2017 - in pagina produsului Call of Duty: WWII

Extraordinar, am primit jocul fix cand ma asteptam, in ziua lansarii dupa cateva ore. Felicitari pentru promptitudine. Revin cu alte detalii dupa un solid gameplay.

Vezi toate comentariile pentru articolele și produsele aferente jocului Call of Duty: WWII

Distribuie "Call of Duty: WWII" unui prieten