1
Notificările mele
Call of Duty: United Offensive

Call of Duty: United Offensive

Editează
Call of Duty: United Offensive

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

802 1 poziție

Dată lansare

14 Septembrie 2004

Platformă

,

Gen

,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

, ,

Website

Website oficial

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Call of Duty: United Offensive este primul și singurul pachet de expansiune disponibil pentru orice joc din seria Call of Duty în acest moment. Acesta a oferit o campanie nouă și o varietate de caracteristici noi, hărți și moduri de joc multiplayer. Call of Duty: United Offensive cere ca jocul original să se joace, nu este un pachet de expansiune autonom. Povestea urmează un sistem similar cu cel din original Call of Duty. Urmează trei soldați prin diferite bătălii din cel de-al doilea război mondial. Unul dintre aceștia este un american numit Scott Riley, un soldat britanic pe nume James Doyale, și un solidar rus pe nume Yuri Petrenko. Povestea urmează, de asemenea, „Call of Duty mucegai”, deoarece jocul este alcătuit, în principal, din bine-cunoscute și celebre bătălii în al doilea război mondial. În United offensives jucătorii se vor găsi aruncați în bătălia de la bulge, Eliberarea din Sicilia și o varietate de alții.

Call of Duty: United Offensive oferă o varietate de caracteristici noi care au fost destinate să se bazeze atât pe aspectele single-player, cât și pe cele multiplayer ale jocului. adăugări noi atât pentru multiplayer, cât și pentru simplu jucători sunt adăugările de vehicule și arme noi.

TanksJeepsSVT-40Degtyaryov 28TT-33Gewher 43MG-34PanzerFloodthrowerBazookaBrowning .30 Masina cu calibru GunWebley Revolver

Jocul a primit, de asemenea, o revizuire masivă pe multiplayer jocul. Mulți jucători au considerat adăugările înstrăinate fanilor Call of Duty, deoarece au adus jocul într-un stil de jocuri de noroc mai mare. Multe dintre hărțile adăugate au fost mai mari decât înainte ca Foy și Sicilia care au fost construite pentru noile moduri. Aceasta este captura standard a modului de pavilion în care ambele echipe concurează pentru a apăra echipamentul de pavilion sau pentru a captura celelalte echipe steag. Acest mod a fost un standard în acest moment, fiind un mod prezent în multe alte jocuri online, cum ar fi Unreal Tournament. Scopul acestui mod este de a prelua toate punctele de control și de a vă apăra punctele deținute de la captare. Acest lucru este similar cu modul de cucerire, așa cum se vede în jocurile Battlefield, și se va vedea mai târziu în toate titlurile viitoare Call of Duty.

Base Assault este o variantă a dominației în care, în loc de a captura bazele, distruge-l. Acest lucru este posibil prin noua utilizare a vehiculelor sau bazooka.

Call of Duty: United Offensive a oferit de asemenea un nou sistem de ranguri. Cu toate acestea, nu a fost un sistem de rang persistent, în schimb în fiecare joc începeți de la început ca fiind privat. De-a lungul jocului, veți avea un rang în funcție de numărul sau de numărul de victime. La rândul său, acest lucru vă va câștiga avantajele cum ar fi posibilitatea de a apela artillary, muniție suplimentare, sau taxe pungă. Există cinci rânduri:

Private – NoneRifleman – Grenade suplimentare și pistoale ammoSquad Leader – Cercetare binoclu. Conducătorii echipelor pot folosi binocluri, care sunt utile pentru a căuta pe distanțe lungi, pentru a detecta atacurile și pentru a monitoriza luptele din afar.Secția sergentului – Satchel Taxe. Setați sergenții în joc cu încărcături de carton deja în inventarul de arme. Jucătorii de rang inferior pot folosi în continuare încărcăturile pentru încărcături, dar trebuie să fie ridicate de pe hartă. Sergentul de salvare – Greva de artilerie. Sergenții din Platoon pot utiliza acum binoclul pe care l-au achiziționat la rangul 3 pentru a apela într-o lovitură de artilerie mortală oriunde pe hartă. Acestea pot fi atribuite formelor primitive de lovituri ucise în jocurile de mai târziu din franciza, cum ar fi Call of Duty 4 , World at War și Modern Warfare 2.

Așa cum este afișat pe coperta din spate a casetei (Vă rugăm să rețineți că sunt date numai cerințele minimale)

Versiunea completă a apelului original de taxă. Sistem de operare: Microsoft Windows 98 / ME / 2000 / XP.CPU (Procesor): Procesor Pentium 3 800MHz sau Athlon 800MHz sau mai mare.RAM: 128MB (256MB recomandat) .GPU (Video Card) 100% Direct X 9.0b compatibil 32MB hardware T & amp; L placa video capabil și cele mai recente drivere.Direct X Versiune: Dirext X 9.0b (inclus) .Sound Card: 100% directe X 9.0b compatibile pe 16 biți drivere ultimei drivere carte. Spațiu HDD (hard disk): spațiu liber pe hard disk necomprimat de 1150 MB (plus 400 MB pentru fișier swap Windows 98 / ME, 600 MB pentru fișier swap Windows 2000 / XP).

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Call of Duty: United Offensive" unui prieten