1
Notificările mele
Call of Duty: Modern Warfare Reflex Edition

Call of Duty: Modern Warfare Reflex Edition

Editează
Call of Duty: Modern Warfare Reflex Edition

Social

Dată lansare

10 Noiembrie 2009

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Jocul este un port complet al originalului.

Inițial, Call of Duty 4: Modern Warfare a fost lansat pentru PC, Xbox 360, Playstation 3 și Nintendo DS. Spre deosebire de jocurile anterioare din serie, Modern Warfare părăsește cadrul celui de-al doilea război mondial pentru un cadru modern. Jocul a continuat să fie cel mai de succes joc Call of Duty realizat vreodată, vânzând peste 10 milioane de exemplare, obținând scoruri ridicate de la multe publicații de jurnalist de jocuri. Pentru mai multe informații despre joc, vă rugăm să vizitați pagina noastră pentru jocul original.

Folosind doar un mic buget, jocul a fost complet reconstruit de la sol pentru Wii. Deoarece motorul în care Call of Duty 4 nu a fost compatibil cu Wii, Treyarch pentru a reda complet motorul pentru ca acesta să ruleze pe consola. Deoarece RAM-ul lui Wii era mai mic decât celelalte console, jocul nu putea încărca niveluri complete la un moment dat, ca versiunile HD. În schimb, Treyarch a segmentat nivelele, astfel încât diferitele părți ar putea „strecura” în timp ce jucătorul a progresat prin nivelul.

Iluminatul în timp real a fost abandonat în favoarea efectelor de iluminare pre-coapte, folosind texturi colorate și umbre poligonale pentru a crea iluzia iluminării în timp real pentru a salva atât bugetul cât și timpul. Suportul Wii Speak nu a fost adăugat, deși modul complet multiplayer online al jocului rămâne intact. Folosind inspirația din jocuri precum The Conduit, telecomenzile Wii sunt acum complet personalizabile.

O scenă de la Call of Duty 4 care rulează pe Wii.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Call of Duty: Modern Warfare Reflex Edition" unui prieten