1
Notificările mele
Call of Duty 3

Social

Dată lansare

7 Noiembrie 2006

Platformă

, , , ,

Gen

,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Call of Duty 3 are o campanie bazată pe FPS din al doilea război mondial, în care joci în patru facțiuni, există campania americană, campania britanică, campania canadiană și campania poloneză. Americanii atacă din nord, în timp ce forțele britanice, canadiene și poloneze atacă dinspre sud. Scena jocului este eliberarea Franței de forțele germane și povestea soldaților din diferitele facțiuni playable. Toate cele patru campanii se desfasoara in 14 capitole: Capitolul 1: Misiunea Saint Lo – Americana Capitolul 2: Misiunea Islanda – America Capitolul 3: Dropul de noapte – Misiunea britanica Capitolul 4: Podul Mayenne – Misiunea americana Capitolul 5: Falaise Road – Canadian Misiunea Chinei Capitolul 7: Baronul Negru – Misiunea Poloneză Capitolul 8: Misiunea Pădurii – AmericanaChapter 9: Râul Laison – Misiunea Canadiană Capitolul 10: Crossroads – Misiunea americană Capitolul 11: Misteriosul – Misiunea britanică Capitolul 12: Coridorul morții – Canadian MissionChapter 13: Mace – Misiunea polonezăChapter 14: Chambois – Misiunea americană

Original Call of Style este păstrat în această continuare, formați o echipă de soldați și vă deplasați prin misiuni obiective. Call of Duty a fost mai bine cunoscut pentru multiplayerul său decât pentru singurul jucător. Call of Duty 3, bazat pe clasă, bazat pe multiplayer. Modurile de joc sunt Battle, Team Battle, War, Capture the Flag (CTF), CTF unic și sediul central. Bătălia este meciul tău tradițional de moarte, Echipa de luptă este de fapt meci de moartea echipei, Războiul este atunci când există steaguri de-a lungul unei hărți și trebuie să preia controlul fiecărui pavilion înainte de a intra pe steagul următor, capturarea pavilionului este când încerci să captezi steagul inamicilor și adu-l la baza proprie. Captură unică a steagului este steagul care cade în centrul meciului și trebuie să luați pavilionul la baza inamicului. Sediul central este atunci când un radio se produce la întâmplare la o hartă și echipa care captează radioul face o bază acolo și protejează baza, echipa opusă trebuie să încerce să prindă baza, veți obține 1 punct pentru fiecare secundă pe care o țineți de bază, de obicei, primul cu 300 de puncte câștigă meciul. Toate hărțile Single Player erau disponibile în multiplayer, printr-o formă sau alta. Au fost, de asemenea, vehicule, inclusiv tancuri, masini si motociclete, care a fost o noua caracteristica pentru un joc Call of Duty in multiplayer. Scout – Inarmat cu o pușcă și pistol de lunetist; capabil să apeleze la lovituri de artilerie pe poziții inamice când a trecut suficient timp. Rifleman – Înarmat cu o pușcă, un pistol și capabil să monteze grenade pe pistolul pistolului. Light Assault – Înarmat cu un pistol, pistol, grenade; capabil să planteze mines.Heavy Assault – Înarmat cu o pușcă de asalt, un pistol și grenade; capabil să planteze mines.Support – Înarmat cu o mitralieră și pistol ușor; capabil să scadă pachetele de muniție pentru ei înșiși și pentru alți jucători.Medic – Înarmat cu un pistol de șanț și o grenadă de fum; capabil să se vindece coechipierii căzuți care trebuie încărcați după fiecare utilizare. Antitank – Înarmați cu bazooka, pistol; capabil să scadă pachetele de muniție pentru ei și ceilalți jucători.

Jocul a fost destul de puternic editat pentru a trece verificarea în Germania. Ca atare, nu există simboluri swatikas sau Schutzstaffel în joc. Meniul de selectare a echipei nu conține nici cuvântul nazist. În schimb, vă permite să selectați între Axă și Aliați. Simbolul folosit pentru Axa este steagul de război nazist, care conține crucea de fier, dar nu și o hârtie de înșelătorie.

Call of Duty 3 a fost primul joc de Call of Duty al lui Treyarch. Restul jocurilor din gen înainte de Call of Duty 3 au fost create de Infinity Ward. Activision a dat Treyarch opt luni pentru a crea Call of Duty 3. Majoritatea împușcătoarelor de prima persoană au nevoie de doi ani pentru a fi dezvoltați. Jucători 1In-game Dolby DigitalSystem Link 2-16HDTV 480pComunication HeadsetOnline MultiplayerFriendsVoice Call of Duty 3 necesită 5.8GB de spațiu pentru a instala pe un HDD Xbox 360.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Call of Duty 3" unui prieten