1
Notificările mele
Burnout Paradise Remastered

Social

Evaluare

7.8/10 din 4 voturi

Popularitate

2383 din 6260 jocuri

Dată lansare

16 Martie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3958

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Burnout Paradise Remastered este o ediție revăzută și extinsă a Burnout Paradise – un titlu dezvoltat de Criterion Games și lansat în 2008. Burnout Paradise Remastered a fost creat de Stellar Entertainment. În afară de versiunea de bază a acestui joc de curse, pachetul conține 8 DLC-uri, inclusiv Big Surf Island, Cagney, Boost Specials, Burnout Paradise Party, Polițiști și Robbers Pack, Jucării, Legendare și Burnout Bikes.

Mecanici

Burnout Paradise Remastered ia jucătorul pentru o călătorie în Paradise City fictiv și datorită uneia dintre DLC-urile menționate mai sus, insula Big Surf. Jucătorul participă la curse dinamice și provocări nebunești – în timp ce se implică în acesta, se poate câștiga prin trecerea liniei de sosire pe prima poziție, prin neutralizarea adversarilor (efectuarea așa-numitelor „Takedowns”) sau pur și simplu prin provocarea fricii printre ceilalți utilizatori ai drumurilor. Un sistem avansat de distrugere este caracteristica distinctivă a jocului, deoarece mașinile care crash sunt foarte spectaculoase aici; în orice moment, jucătorul poate activa modul Showtime în scopul de a distruge cât mai mult posibil și de a profita la maximum de sistemul de daune menționat.

Creatorii au inclus 150 de vehicule – deși autovehiculele și bicicletele nu au licență, se poate recunoaște echivalentele lor în viața reală fără dificultate. Când vine vorba de fizica de conducere, Burnout Paradise Remastered este un joc arcade – jucătorul atinge viteze incredibile și realizează cascadorii imposibile în timp ce merge atât de repede – o sărută pe distanțe lungi sau efectuează drifts nesfârșite de exemplu.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Burnout Paradise Remastered" unui prieten