1
Notificările mele
Borderlands 3

Social

Alegerea noastră

Dată lansare

13 Septembrie 2019

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

alinionutmusat@gmail.comAlinAlinAlinLevel 98 - 19958

Eveniment

E3 2019

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Borderlands 3 este cea de-a treia tranșă principală a unei serii recunoscute de împușcături FPP cu elemente RPG, care au contribuit în mod semnificativ la separarea genului shooter-ului (include, de asemenea, producții precum Divizia, Anthem sau Warframe al lui Tom Clancy). Producția introduce o serie de modificări și îmbunătățiri ale formulei cunoscute. Software-ul cutie de viteze este responsabil pentru dezvoltarea și publicarea acestui titlu (autorii părților anterioare ale ciclului, precum și seria Brothers in Arms, printre altele).

Frontiera 3 are loc la cinci ani după evenimentele celei de-a doua părți. De data aceasta, complotul se concentrează pe Sirene, adică pe femei înzestrate cu puteri misterioase, supraomenești, care joacă un rol important în universul acestei serii. Acea ființă este principalul antagonist al producției. Împreună cu fratele gemene și cu cultul copiilor din seif, misticul îi ia pe jucători.

Începem jocul alegând unul dintre cele patru personaje disponibile. Aici veți găsi un expert în luptă mână-mână (de data aceasta personajul de acest tip este, de asemenea, o sirenă), precum și eroi capabili să cheme pe creaturi utile sau folosind ajutorul roboților și gadget-urilor. Foarte important, fiecare erou are acum mai mult de o capacitate specială (abilități „active”, adică atacuri sau puteri pe care le folosim în timpul luptei).

Baza jocului este călătoria unor locații destul de mari (de data aceasta ne mutăm nu numai pe planeta Pandora, putem ajunge și în alte locuri) și luptăm cu adversarii ca parte a sarcinilor principale și secundare. Pe măsură ce progresează aventura, dezvoltăm treptat caracterul nostru și achiziționăm echipamente. La fel ca în jocurile care aparțin sub-genului hack’n’slash, echipamentul care se încadrează în dușmani și găsit în cufere a generat statistici și proprietăți aleatoriu (unele chitare au, de exemplu, atacuri bazate pe elemente, cu numărul acestora fiind mai mare decât înainte). În plus, armele pot fi modificate acum cu piese înlocuibile.

O altă schimbare remarcabilă se referă la comportamentul NPC în luptă (vorbim despre eroi controlați de AI, care ne ajută în unele misiuni). În „trei” pot veni în ajutorul eroului și îl pot pune înapoi (mai devreme, alți jucători din echipă ar putea face acest lucru).

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Borderlands 3" unui prieten