1
Notificările mele
Bomberman Live

Social

Dată lansare

18 Iulie 2007

Platformă

Gen

,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Bomberman Live joacă la fel ca jocul Original Bomberman, dar de data aceasta se adaugă online prin Xbox Live. Scopul tău este să distrugi toți adversarii tăi cu bombe, evitând în același timp pe ai lor. Există mai multe power-up-uri, inclusiv „Speed ​​Up”, care face Bomberman să se deplaseze mai repede, există, de asemenea, „Bomb Up”, care vă permite să aruncați mai multe bombe dintr-o dată. Alte puteri variază de la acordarea unei distanțe mai mari exploziei cu bomba la o bombă uriașă care ar putea prelua jumătate din ecran. Jocul permite meciuri de până la opt jucători cu opțiuni personalizabile, inclusiv ce upgrade-uri vor fi disponibile pe scenă. Lucrurile ca „Modul răzbunării” pot fi activate sau deconectate, ceea ce provoacă bombardiere înfrânte pe „căruțe” în afara scenei și le permite să arunce bombe în jos asupra celorlalți jucători.

să fie găsite în joc includ: Bomb Kick, care permite bombardierelor să lovi cu piciorul bombe și să le trimită alunecând pe o linie dreaptă de-a lungul scenei.Bomb Punch, care permite bombardierelor să pună bombe și să le trimită zboară spre câteva spații. Power Glove, care permite bombelor plantate să fie aruncate în față cu câteva spații, sărind până când ajung într-un spațiu gol. Lini Bomb, care permite tuturor bombe disponibile pentru a fi plasate dintr-o dată într-o linie.Dangerous Bomb, care face primul jucător bomba explodează într-o explozie de formă pătrată, care devine foarte mare. Bomba de putere, care face prima bomba a jucătorului să aibă o explozie care are o lungime maximă posibilă, ajungând la capătul ecranului.Până la mine, ceea ce face prima bombă a jucătorului într-o mină care se scufundă în pământ, explodând atunci când un jucător care se transformă în bombe ale jucătorilor în explozibili de la distanță, care nu se vor detona până când jucătorul nu apasă pe buton.Cut-Through Bomb, care permite exploziilor bombe ale jucătorului să „taie” mai multe „blocuri moi” mai degrabă decât unul.Skull, care afectează jucătorul cu una din mai multe condiții adverse, cum ar fi mișcarea foarte lentă sau scăderea necontrolabilă a bombelor. Deși Bomberman este singurul personaj care poate fi jucat, jocul permite o cantitate mare de personalizare, cum ar fi a face Bomberman un Knight, „Bomb the Builder”, un Nerd, și multe altele. Piesele individuale de costume sunt deblocate prin ridicarea „bilelor de costum” care se produc în timpul meciurilor normale. Aceste piese se încadrează în cap, pe față și pe părțile corpului, care pot fi potrivite fie cu părți similare pentru a face o trusă coezivă, fie pentru a se amesteca cu gustul jucătorului. Costumele nu oferă niciun bonus statistic, pur și simplu împrumutând personalitatea Bomberman-ului normal. Articolele de costume suplimentare au fost adăugate în joc ca conținut descărcabil, oferind mai multe opțiuni și adăugând, de asemenea, apariția unui „personaj” de pe site-ul de jocuri video Destructoid.com „Mr. Destructoid”, ca un set de piese de costum care îi permit pentru a fi create au fost adăugate într-un singur pachet.

Bomberman Live a fost unul dintre primele jocuri Xbox Live Arcade pentru a avea suportul Avatar adăugat retroactiv. Pentru a adăuga Avatare în joc, este necesară o actualizare a titlului și apoi utilizatorii sunt rugați să redeschidă jocul. Această descărcare va include suport pentru Avatar și nu va șterge niciun progres înregistrat anterior în joc. Oricine cumpără Bomberman Live după 19 noiembrie va avea deja suportul Avatar inclus în joc.

Bomberman Live a fost portat pe Playstation 3 sub titlul Bomberman Ultra. Toate funcțiile, cu excepția suportului pentru Avatar, au fost păstrate pentru re-lansare.

Postați în fluxul jocului

Teme

Distribuie "Bomberman Live" unui prieten