1
Notificările mele
Bomberman Blast

Social

Dată lansare

29 Septembrie 2008

Platformă

Gen

,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Bomberman Blast este un joc WiiWare disponibil în Europa și America de Nord pentru 1000 de puncte. O versiune de vânzare cu amănuntul este disponibilă în Japonia, cu mai multe caracteristici și un mod de poveste.

Bomberman Blast se joacă cu ajutorul telecomenzii Wii la margine. Împușcați-vă prietenii Mii se simte incredibil de satisfăcător! jocul folosește de asemenea și unele mișcări de control care sunt activate prin mișcarea telecomenzii Wii. Elementele care folosesc această caracteristică sunt elementul de rachetă care vă va trimite în aer, să utilizați un scut pentru a vă proteja împotriva exploziilor sau pentru a vă transforma într-o bombă.

Bomberman Blast susține și Miis. Pentru a le debloca, trebuie să joci în fiecare etapă. Spre deosebire de majoritatea celorlalte jocuri din seria în care suma maximă de jucători a fost de 4, Bomberman Blast suportă până la 8 jucători. Pentru a juca cu 8 jucători, veți avea nevoie de 4 controlere Wii și 4 controale Gamecube.

Există 10 etape în Bomberman Blast. Fiecare etapă poate fi aleasă într-o mărime normală sau mare. Zoooooombies …. Classic – Stadiu simplu, fără gimmicks. Este ușor să vezi cine are adevărate abilități în acest domeniu. Open Field – Poți alerga, dar nu poți să te ascunzi în asta! Nu sunt blocuri greu de tras în spatele! Kicks & amp; lovituri pot fi folosite, și explozii sunt puternice de la start.UFO Mania – un misterios UFO plutește în jurul valorii de cer. Ia răpit & amp; aruncați bombe din ea! Potholes – O scenă plină de gropi! Blasturile cu bombă merg chiar peste ele, așa că ai grijă! Hyper Feet – Fugi la viteza maximă în această etapă. Bomb Bowling – Bombe lovite merg în direcția săgeților, așa că loviți-vă drumul spre victorie aici! Punct de apucat – O stash de elemente sunt vizibile de la început. Apuca-te si castiga! Vulcanii – Apa aburului se toarna dinspre partea inferioara, transformand bombele normale in bombe periculoase Zombies – Trupurile nelinistite ucise in lupta bantuiesc aceasta scena stranie, grabind de pe scena. diferite moduri în Bomberman Blast. Normal – alerga în jurul valorii de toți și sufla pe toți să câștige! Clasicul Bomberman! Numărătoarea inversă – O inversă începe dacă ești bombardat, iar odată ce timpul se scurge, ești toast. Teams – Intră în echipe și ai timp de bangin! Doar nu-ți lovi colegii de echipă. King – Este o luptă pentru coroană! Oricine îl are la sfârșitul victorii. Surprise – Stages & regulile sunt alese la întâmplare. Obțineți numărul # de victorii pentru victorie.Air Raid – Sunt bombe de ploaie! Dodge sau folosiți scuturi, dar nu puteți seta bombe! Bomberman Blast are, de asemenea, un mod Wi-Fi. Puteți juca cu alte persoane din aceeași țară sau puteți merge în întreaga lume. Pentru a juca cu prietenii, va trebui să partajați codurile de prietenie. Când jucați cu prietenii prin Wi-Fi, puteți să le trimiteți și 4 mesaje personalizabile. De asemenea, puteți verifica leaderboard-urile și vedeți cum stack-te împotriva altor jucători din lume. Până la 8 jucători pot juca explozie Bomberman folosind o combinație de controale Wii-motes și controlori Gamecube. p>

Postați în fluxul jocului

Teme

Distribuie "Bomberman Blast" unui prieten