1
Notificările mele
Bloodstained: Ritual of the Night

Social

Dată lansare

31 Martie 2019

Platformă

, , , , , , ,

Gen

Dezvoltator

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

alinionutmusat@gmail.comAlinAlinAlinLevel 98 - 19904

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Bloodstained: Ritual of the Night este un joc de stil „Metroidvania” de 2.5D dezvoltat de Inti Creates, care vine într-o gamă largă de platforme în 2017. Proiectul este condus de fostul designer Konami Koji Igarashi, o cheie membru al echipei care a revitalizat seria Castlevania cu Symphony of the Night în 1997.

Proiectul a fost finanțat prin Kickstarter și PayPal. Operația este primarly supravegheată de Ben Judd, care a supravegheat în prealabil cu adevărat succesul lui Keiji Inafune, Mighty No. 9 Kickstarter.

Secțiunea Întrebări frecvente a clarificat în prealabil că produsul final va „2.5D” majoritatea jocurilor IGAvania au fost în trecut. Explicația dată:

Pentru că este un joc Igavania, jocul și simțul jocurilor tradiționale 2D nu pot fi negociabile. Chiar și așa, IGA a decis să meargă cu 2.5D pentru acest proiect, atât din motive financiare, cât și din motive artistice. O lume de 2.5D construită pe Unreal Engine 4 a fost alegerea potrivită pentru a echilibra timpul de dezvoltare, fidelitatea grafică, bugetul și domeniul de aplicare. În același timp, IGA este foarte entuziasmat de explorarea căilor unui stil 2.5D se deschide în cadrul formulei clasice Igavania. Începând cu un nou capitol al carierei sale de dezvoltator, așteaptă cu nerăbdare să încerce lucruri care să sporească, mai degrabă decât să distragă atenția de la acel joc de bază. Cu toate acestea, noi nu am reduce niciodată iubirea fanilor pentru acel stil clasic. Echipa de dezvoltare așteaptă cu nerăbdare să lucreze cu susținătorii la fiecare pas al modului de a decide asupra shaderelor personalizate, care vor da jocului un aspect distinctiv, artizanal, astfel încât nu există surprize. Jocuri precum Guilty Gear and Strider sunt dovada faptului că 2.5D poate fi manipulat într-un mod care să onoreze o estetică clasică, permițând în același timp noi posibilități; asta este ceea ce IGA speră să realizeze cu acest proiect. Acestea fiind spuse, o secțiune a castelului va cuprinde o zonă pe care Miriam o poate traversa într-o grafică frumoasă retro. Redăm această secțiune „nivelul de 8 biți”, deși poate fi aproape de 16 biți sau 32 de biți, în funcție de modul în care îl amestecăm cu jocul complet. În timp ce un joc complet pe 8 biți nu se încadrează în bugetul complet, suportul de susținere ne permite să ne distrăm de dezvoltare și să creăm o mică magie retro în jocul nostru.

Hayter & amp; Robert Beograd overs peste voce în joc.

Kickstarter pageFacebook pageTumblr blogYouTube pagina

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Bloodstained: Ritual of the Night" unui prieten