1
Notificările mele
Big Bumpin’

Social

Dată lansare

19 Noiembrie 2006

Platformă

,

Gen

, ,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Big Bumpin este un joc promoțional lansat de Burger King împreună cu alte două jocuri,

Sneak King

și

Pocketbike Racer >

, pe 19 noiembrie 2006 până în 24 decembrie. Toate cele trei jocuri au fost de 4,00 $ cu achiziția oricărui combo.

Rețineți că toate jocurile BK au avut doar realizări în valoare de 200 de puncte.

Cele trei jocuri promoționale au fost notabile pentru a fi primele trei jocuri care au compatibilitate încrucișată între versiunile originale

Xbox

și > Xbox 360

. Același disc ar putea fi utilizat în oricare dintre aceste sisteme. Acest lucru a forțat o parte din grafică să fie tonificată, altfel Xbox-ul original nu ar fi capabil să se ocupe de grafică. Acestea includ texturi cu rezoluție redusă și numărătoare de poligoane inferioare. În ciuda acestui lucru, ei au făcut tot ce au putut și au făcut niște grafice moderate, în special pentru titlurile bugetului. Jocul are cinci moduri diferite de joc, toate fiind jucabile online:

Acest mod de joc este un tip de modul de luptă în arenă. Este vorba de alte trei mașini de protecție, cu uși de capcană, cu lame de ferăstrău și cu toate celelalte feluri de bomboane în jurul arenei. De obicei, acest tip de joc nu durează mult.

În acest mod de joc există un puc pe care trebuie să-l atingi. De îndată ce o atingi, pucul se va schimba în culoarea mașinii de protecție și veți începe să acumulați puncte. Pentru a păstra puncte, trebuie să apărați pucul de la ceilalți jucători care încearcă să-l atingă și să-l transforme în culoarea lor. Acest mod de joc poate deveni uneori destul de agitat.

Acest mod de joc este foarte asemănător cu cartofii fierbinți. Cineva va incepe sa conduca „Shockball”, pentru a scapa de el, el trebuie sa se impace intr-un alt jucator. Când cronometrul ajunge la zero, mingea de șoc va exploda, provocând daune masive. Jocul continuă până când un jucător este lăsat în picioare.

În acest mod de joc, trebuie să rulați o sursă de energie pentru a colecta o putere și apoi să o aduceți înapoi la baza dvs. Câștigul este, ori de câte ori ceilalți jucători te-au lovit, vor scurge o parte din puterea ta. Acest mod joacă un fel de versiune modificată a Capture the Flag.

Acest joc joacă mult ca hocheiul în aer, cu excepția faptului că utilizați o mașină de bara de protecție. Există două echipe de două și trebuie să loviți pucul în plasa celeilalte echipe. Există, de asemenea, unele up-uri de putere pe teren, inclusiv un scut, un impuls de viteză și un drainer de putere. Acest joc nu este permis să fie instalat într-o

Xbox 360 p>

HDD.

Postați în fluxul jocului

Teme

Distribuie "Big Bumpin’" unui prieten