1
Notificările mele
Beyond Oasis

Social

Dată lansare

8 Decembrie 1994

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Limbă

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Dincolo de Oasis este o aventură de acțiune similară seriei Legend of Zelda, luând în același timp o abordare mai intensă de acțiune / luptă. Jocul are o serie de dungeoni elementare, unde jucătorul poate dobândi unul din cele patru spirite elementale necesare pentru a progresa prin joc. Acestea pot fi îmbunătățite prin descoperirea „pietrelor spirituale” ascunse în lume, adesea folosind spiritul corespunzător pentru a le găsi. În Beyond Oasis, jucați ca și inventator vreodată, prințul Ali. Pe una din vânătorile sale de comori, Ali se întâlnește cu un Ali, necăjit, scapând de insulă și decide să exploreze peștera insulei. Acolo descoperă Armătura de Aur. Curios, Ali decide să pună Armlet. După cum o face, o strălucire ciudată umple peștera. Apare o față și începe să-i spună lui Ali că „în urmă cu vremuri, o luptă devastatoare a fost condusă în zonele umbre ale Regatului Oaziei …”, explicând că Ali trebuie să găsească cele patru spirite pe care Armatele de Aur le guvernează opriți răul celui care poartă arma de argint. Când fața dispare, pestera începe să se agită și să se prăbușească. Ali se întoarce repede spre barcă și scapă, iar insula se scufundă sub ocean. Ali ajunge la țărmurile Oasis. Ali este în stare fizică destul de bună și poate preforma diverse tehnici de luptă, dintre care majoritatea implică răsturnări și spini. El poate de asemenea să sprinteze pentru o perioadă nelimitată de timp.

Oasis

Harta este utilizată în toate aventurile jucătorului pentru a verifica locația și itinerarul actual. În timp ce lumea este deschisă, jucătorul poate merge numai în anumite locuri prin anumite căutări, care se rotesc în jurul unuia dintre cele patru spirite și dincolo. În timp ce ar putea părea mic, Oasis este un loc destul de mare, plin de zone secrete și provocări.

Dotto vreodată poate fi un salvator în situații dificile. Poate fi chemată din orice sursă de apă, inclusiv vapori de apă și picături de apă. Ea este esențială pentru a supraviețui mănușii ascunse subterane. Abilitățile: Apăsați pe butonul A odată ce va chema un „Magic Bubble” pentru a uimi vrăjmașii. Apăsând butonul A de două ori restabilește o parte semnificativă a sănătății . Închiderea butonului A și eliberarea vor convoca o „furtună magică”, care va deteriora ceva în calea lui. Efreet, puternic, poate distruge inamicii și poate distruge anumite structuri cu atacuri puternice de foc. El poate fi chemat de la orice incendiu și, dacă este destul de rapid, deși explozii. Efreet pătrunde automat în dușmani, protejându-vă de cele mai multe amenințări. Efreet este folosit pentru a câștiga cursa specială, folosind capacitatea sa de bile de foc. Abilități: Apăsați pe butonul A o dată, pentru ca Efreet să respire focul, care poate împiedica dușmanii și tortelele neinchise Apăsarea butonului A de două ori va determina Efreet să se transforme într-o minge de foc, aruncând cu viteză rapidă în direcția în care se confruntă jucătorul. Închiderea butonului A și eliberarea va convoca o furtună de foc „Bomber Melt”, care poate decima mai mulți dușmani, .

Deși nu este focalizat pe atac, Shade oferă un efect pasiv special, protejându-vă de atacuri și salvându-vă de la căderi neatinsă. Acest lucru, desigur, vine la preț

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Beyond Oasis" unui prieten