1
Notificările mele
Battlefleet Gothic: Armada 2

Social

Evaluare

8.2/10 din 6 voturi

Popularitate

585 5 poziții

Dată lansare

24 Ianuarie 2019

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

, , ,

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5111

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Cumpără acum digital Battlefleet Gothic: Armada 2 (PC)
la doar
189 lei

Descriere

Povestea lui Battlefleet Gothic: Armada 2 se bazează pe încarnarea pe table a lui Warhammer 40,000 și se învârte în jurul evenimentelor de la Gathering Storm și a 13-a Cruciadă Neagră. Un spațiu marin, infectat cu haos, numit Abaddon, a adunat cea mai mare armată de rău de la Erezia lui Horus și încearcă să ajungă în inima Imperiului Omului, planeta Terra, și să-l omoare pe Împărat. Urmărim aceste evenimente în mai multe campanii.

În ceea ce privește jocul, Battlefleet Gothic: Armada 2 se bazează pe ideile primului joc. Primim un alt titlu RTS în care conducem flote de război în bătălii spațiale. Jucătorii pot folosi mai multe nave diferite: de la fregate mici și rapide la nave spațiale gigantice și lente. Abaterile sunt destul de lente, poziționarea corectă a forțelor noastre fiind crucială, deoarece secțiunile navelor au durabilitate diferită.

Unitățile și echipajele acestora câștigă experiență în misiuni, ceea ce ne permite să deblocăm arme și echipamente mai bune, precum și să îi învățăm pe noii noștri subordonați noi abilități speciale.

Comparativ cu primul joc, Battlefleet Gothic: Armada 2 oferă mult mai mult conținut. În timp ce originalul a început cu doar patru curse, continuarea sa ne permite să comandăm flote de spațiu de doisprezece facțiuni. Acestea includ Flota Imperială, Marinele Spațiale, Mecanica Adeptului, Necronii, Chaosul, Aeldari (cunoscuți și sub numele de Eldari), Aeldari Corsairs, Drukhars, T’au Merchants, T’au ‘Protector Fleet, Orci și Tyranids.

În plus, creatorii au sporit o scară de bătălii, o mecanică îmbunătățită a jocurilor și o combatere a jocurilor multiplayer, cu un echilibru mai bun și opțiuni suplimentare. Același lucru se aplică și modificărilor flotelor și navelor unice.

Imagini

Imagini Battlefleet Gothic: Armada 2
Imagini Battlefleet Gothic: Armada 2
Imagini Battlefleet Gothic: Armada 2
Vezi toate imaginile

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Battlefleet Gothic: Armada 2" unui prieten