1
Notificările mele
Battlefield V

Social

Alegerea noastră

Evaluare

8.6/10 din 18 voturi

Popularitate

114 din 6270 jocuri

Dată lansare

20 Noiembrie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Engine

Moduri de joc

,

Limbă

, , , ,

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5111

Eveniment

E3 2018

E3 2019

Gamescom 2018

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Cumpără acum digital Battlefield V (PC)
la doar
200 lei

Descriere

Intrați în cel mai mare conflict al omenirii cu Battlefield V, deoarece seria se întoarce la rădăcinile sale într-un portret care nu a mai fost văzut până acum în cel de-al doilea război mondial. Luați în joc multiplayer fizic, cu totul în echipă, în moduri precum Grand Operations Grand și Cooperative Combined Arme, sau martor drame umane stabilite împotriva luptei la nivel mondial în single-player War Stories. Pe măsură ce vă luptați în locații epice, neașteptate de pe tot globul, bucurați-vă de cel mai bogat și mai impresionant Battlefield încă.

Al doilea război mondial, așa cum nu l-ați văzut niciodată înainte – Luați lupta pentru momente neașteptate, dar cruciale ale războiului, pe măsură ce Battlefield se întoarce spre locul unde a început totul. Multiplayer cu 64 de jucători în jocul Chaos of All-Out War – Conduceți-vă compania în multiplayer complet, cu experiențe noi precum modulul Grand Operations masiv. Luați în moduri clasice cum ar fi Conquest sau faceți o echipă cu prietenii din cooperativele Combined Arms. Câmpul de luptă cel mai imersiv – Manevrați pe câmpul de luptă folosind un nou set de mutare, fortificații și instrumente mobile de distrugere.

Joacă povestiri de război nefolosite – Marchează drama umană împotriva luptelor la nivel mondial în single-player War Stories. Deplasați munții norvegieni în timp ce vă luptați pentru controlul liniilor de aprovizionare cu arme nucleare, alăturați-vă frontului cu trupele coloniale franceze sau mergeți în spatele liniilor inamice din Africa de Nord, cu o bandă de răufăcători trimiși pentru a crea haos. Tides of War – Impingeți-vă într-o călătorie în care un conținut nou scade continuu, transportând dvs. și compania dvs. către o mare varietate de locații cheie din WW2, unde așteaptă noi câmpuri de luptă și unelte.

Imagini

Imagini Battlefield V
Imagini Battlefield V
Imagini Battlefield V
Vezi toate imaginile

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Battlefield V" unui prieten