1
Notificările mele
Battlefield Hardline

Social

Evaluare

7.9/10 din 43 voturi

Popularitate

2276 1 poziție

Dată lansare

17 Martie 2015

Platformă

, , , ,

Gen

Dezvoltator

Serie

Engine

Moduri de joc

,

Limbă

Website

Website oficial

Contribuitori

cerody@yahoo.comN7rankothn7rankothN7rankothLevel 18 - 817 și încă un utilizator

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Cumpără acum digital Battlefield Hardline (PC)
la doar
35 lei

Descriere

Battlefield Hardline este următorul titlu al faimoasei serii Battlefield și primul titlu creat de către dezvoltatorul Visceral Games. Battlefield Hardline se va concentra pe luptele din interiorul orașului dintre polițiști și criminali. Astfel poliția se va chinuii să se lupte împotriva organizațiilor criminale, jucătorul intrând în pielea tânărului detectiv Nick Mendoza, din Miami, ce pornește într-o răzbunare personala prin Statele Unite ale Americi, împotriva foștilor săi parteneri ce au schimbat partea pentru a câștiga mai mulți bani. Structura poveștii jocului pare una creata după un model televizat, fiind împărțită în episoade, de multe ori terminându-se cu intrigi. Detectivul va putea să colecteze probe și să identifice suspecți, acesta primind de asemenea și diferite ordine precum eliminarea criminalilor căutați, putând să câștige bani pentru a-și îmbunătăți armele. Aici ca si in Battlefield 3 sau Battlefield 4 totul depinde de abilitatile gamer-ului de a face fata cu succes provocarilor si de a acumula si puncte (bani virtuali). Nivelul de adrenalina creste odata cu avansul in joc.

Imagini

Imagini Battlefield Hardline
Imagini Battlefield Hardline
Imagini Battlefield Hardline
Vezi toate imaginile

Postați în fluxul jocului

Ultimele comentarii

Eu urmez sa mi-l iau cu marea majoritate a pachetelor.Mi-l doresc de mult timp si am tot amanat ptr. ca mi-am luat racing-uri. Dar jocul dupa cate am vazut si citit recenzii este aproape la fel de bun ca Bf3 sau Bf4.

FlorentinEnula99@gmail.comFlorentinEnula99 - 5 Iunie 2016 - in articolul DLC-ul Getaway pentru Battlefield: Hardline oferit gratuit

Imi place combinatia reusita de Dice

Vezi toate comentariile pentru articolele și produsele aferente jocului Battlefield Hardline

Distribuie "Battlefield Hardline" unui prieten