1
Notificările mele
Battlefield 4

Social

Alegerea noastră

Evaluare

8.7/10 din 39 voturi

Popularitate

79 din 6270 jocuri

Dată lansare

31 Octombrie 2013

Platformă

, , , ,

Gen

Dezvoltator

Serie

Engine

Moduri de joc

,

Limbă

Website

Website oficial

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3958

DLC-uri

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Cumpără acum digital Battlefield 4 Premium (PC)
la doar
154 lei

Descriere

Battlefield 4 este următorul joc din seria Battlefield. Urmat de succesul dar și mult criticatul Battlefield 3, Battlefield 4 urmărește să se îmbunătățească și mai mult și să le aducă pasionaților o experiență mult mai reală, mai interesantă și mai vie. Susținut de noul motor Frost Bite 3, Battlefield 4 va încerca să își depășească predecesorul în materie de vânzări și calitate. Battlefield 4 va oferi o experiență viscerală, dramatică, total diferită față de celelalte titluri.

 

Numai în Battlefield poți demola clădirile pe dușmanul tău, numai în Battlefield poți conduce un asalt la bordul unei nave înarmate. Câmpul de luptă îți oferă libertatea de a face mai mult și să fii mai mult, în timp ce poți să îți foloseșți puterea ta pentru a penetra punctele slabe ale inamicilor și să îți creezi propria ta cale spre victorie. Acțiunea se va desfășura în China 2020, campania single-player este dramatică și intensă, urmările acesteia fiind controlate de jucător. Aceasta debutează cu eliberarea VIP-urilor americane din Shanghai și urmăreșeste lupta intensă a echipei sale în parcurgerea lungului drum spre casă. Ca o îmbunătățire față de jocul anterior, în modul single player putem observa modul squad command, astfel caracterul pe care noi îl controlăm poate da ordine AI-ului, dar și multitudinea de noi atașamente și arme disponibile.

 

Modul online față de jocul precedent va readuce modul commander, din Battlefield 2, o abilitate în care un jucător poate coordona și conduce acțiunile jucătorilor, dirijând cursul bătăliei. Astfel acesta poate ordona unui squad sau mai multor squaduri să îndeplinească anumite taskuri: apărare, atac, infiltrări, repararea vehiculelor, dirijarea zonelor de realimentare, cererea de foc de acoperire și multe altele. Jocul va avea 3 facțiuni, Rusia, China, America, va suporta până la 64 de jucători. Jocul va include atât trupe terestre precum infanteria și vehicule dar și avioane, elicoptere, bărci, nave și submarine.

Imagini

Battlefield 4 Imagini
Battlefield 4 Imagini
Battlefield 4 Imagini
Vezi toate imaginile

Postați în fluxul jocului

Ultimele comentarii

andrei_cristian59@yahoo.comCristi - 19 Aprilie 2015 - in articolul Battlefield 4 – Commander Mode Trailer

Belea

saniare@yahoo.comSanity - 26 Februarie 2015 - in pagina produsului Battlefield 4

Exceptional jocul cu un gameplay si o grafica superba.

Vezi toate comentariile pentru articolele și produsele aferente jocului Battlefield 4

Distribuie "Battlefield 4" unui prieten