1
Notificările mele
Battlefield 1: Turning Tides

Social

Evaluare

8.5/10 din 4 voturi

Popularitate

200 34 poziții

Dată lansare

25 Decembrie 2017

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5121

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Battlefield 1: Turning Tides este un expansion pentru Battlefield 1

Descriere

O altă expansiune pentru Battlefield 1 – de data aceasta, jucătorii participă la lupte navale, inclusiv Operațiunea Zeebrugge și Campania Gallipoli. Acest DLC introduce o serie de hărți noi, tipuri de arme, gadget-uri și vehicule cu o dirijă navală și distrugătorul puternic. Jucătorii au, de asemenea, la dispoziția lor o nouă clasă de caractere – Infiltrator.

Mecanici

Battlefield 1: Turning Tides introduce patru noi hărți – destul de interesant, jucătorii au accesat primele două hărți (Cape Helles și Achi Baba) în ziua premierei DLC, în timp ce celelalte două hărți (Heligoland Bight și Zeebruggee) lansat câteva săptămâni mai târziu. Dezvoltatorii au decis, de asemenea, să pună în aplicare o nouă clasă de elită – Infiltratorul oferă sprint permanent, poate să-i numească suportul de artilerie, să se ascundă într-o vedere clară și să stabilească puncte respawn pentru aliații săi căzuți.

În plus, add-on-ul descris aici permite jucătorilor să folosească trei noi tipuri de arme de oțel la rece și șase arme de foc noi – acestea din urmă includ pistolul automat M1912 / P.16, precum și carabinele Carcano M91 și Fargugar-Hill. Turning Tides implementează și vehicule noi cu aeronave din clasa C și Destroyer de clasă L. Jucătorii pot alege, de asemenea, să facă parte dintr-o nouă fracțiune – British Royal Marines.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Battlefield 1: Turning Tides" unui prieten