1
Notificările mele
Battlefield 1: Apocalypse

Social

Evaluare

8.3/10 din 3 voturi

Popularitate

431 17 poziții

Dată lansare

6 Martie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Engine

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4229

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Battlefield 1: Apocalypse este un expansion pentru Battlefield 1

Descriere

Battlefield 1: Apocalypse este ultimul add-on mare pentru Battlefield 1. A fost dezvoltat de studioul DICE care apartine companiei Electronic Arts. DLC permite jucătorilor să participe la cele mai violente lupte din Primul Război Mondial, de când soldații disperați au încercat să spargă impasul și să-și îndrepte frontul în favoarea lor. Dezvoltatorii au vrut să arate pe deplin oroarea așa-numitului Mare Război. Expansiunea a fost lansată pe câteva platforme, inclusiv PC / Windows, și necesită versiunea de bază a jocului.

Mecanici

Principala caracteristică a lui Battlefield 1: Apocalypse vine sub forma a cinci noi hărți pentru multiplayer. Passchendaele aruncă jucătorii într-o luptă brutală între germani și Triple Entente, Kobarid arată bătălia dintre austrieci și italieni, în timp ce Somme prezintă cea mai mare luptă din primul război mondial, cu peste un milion de cauze. Două hărți ulterioare – Calling London și Edge Razor – au fost concepute pentru bătălii pur aeronave.

Extinderea adaugă, de asemenea, vehicule noi, precum și șase arme și gadget-uri, inclusiv pistolul de mașină Chauchat-Ribeyrolles și pistolul AA Rocket Gun pentru clasa Assault, care îi permite să susțină avioane prietenoase. În cele din urmă, Apocalypse introduce noi ranguri, misiuni de serviciu, specializări și etichete pentru câini.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Battlefield 1: Apocalypse" unui prieten