1
Notificările mele
BattleBlock Theater

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

2026 6 poziții

Dată lansare

3 Aprilie 2013

Gen

, ,

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , , , , ,

Website

Website oficial

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Teatrul BattleBlock este un platformer de puzzle de acțiune dezvoltat de The Behemoth și publicat de Microsoft pentru Xbox 360 (via Xbox Live Arcade) pe 3 aprilie 2013. Cel de-al treilea joc de la dezvoltator a fost lansat mai târziu pentru PC Steam) pe 15 mai 2014.

Vag inspirat de un minigame în primul titlu al dezvoltatorului (Alien Hominid), jucătorii trebuie să traverseze nivelele de pe un singur ecran (realizate dintr-un grup de blocuri de aceeași mărime) cu capcane și obstacole pentru a colecta pietre plutitoare și a ajunge la ieșire. Prin colectarea pietrelor și a bilelor de fire de pe tot parcursul jocului, jucătorii pot debloca noi arme, unelte și noi „prizonieri” (stiluri de cap). Complotul jocului, spus printr-un stil comic de păpuși, implică un grup de prieteni care și-au naufragiat barca (Prietenia SS) pe o insulă misterioasă doar pentru a găsi un vechi teatru. Când cel mai bun prieten al lor, Hatty Hattington, este capturat de localnici (pisicile portocalii) și forțat să-și pună o pălărie de top misterioasă, grupul de prieteni este capturat și trebuie să ia parte la spectacolele mortale pentru distracția pisicilor.

În plus față de o campanie (care poate fi jucată în mod cooperativ, online sau offline, pentru până la doi jucători), jocul are un editor de nivel și o varietate de moduri multiplayer online și offline (pentru până la patru jucători , în echipe de două.

Versiunea Xbox 360 a fost disponibilă gratuit (numai pentru abonații Xbox Live Gold) în a doua jumătate a lunii iulie 2014, ca parte a programului Games Games with Gold. >

BattleBlock Theatre joc de platforma de joc platforming implică navigarea prin niveluri colectarea pietre pentru a deschide și ajunge la ieșire. Numărul minim de pietre prețioase pentru a deschide ieșirea este de trei, dar pot fi colectate mai multe pietre pentru a obține o notă de scris mai mare. Fiecare nivel are, de asemenea, o minge de fire de colectat. În magazinul de cadouri, pietrele prețioase pot fi folosite pentru a debloca fețele prizonierilor noi, iar firele pot fi folosite pentru a achiziționa arme noi.

Campania principală are niveluri concepute special pentru jocul single sau co-op. În modul de joc, un buton sensibil la context poate fi folosit pentru a: urca pe șine, a zburge cu barca spre jucator, a arunca celălalt jucător și a trage celălalt jucător pe borduri înalte. Jucătorii pot, de asemenea, împinge, împinge, spike, uppercut, lovitură, și alunecătoare sau adversari. În plus, jucătorii pot folosi arme pentru a ataca inamicii sau pentru a traversa locuri greu accesibile. Nivelurile prezintă obstacole, cum ar fi spikes, pericole de apă, lame de fierăstrău, tunuri, roboți de fotografiere cu rachete și pisici cu un număr de arme diferite. Cele mai multe pericole provoacă moarte instantanee, însă dificultatea implicită permite respingerea infinită a punctelor de control anterioare. În plus față de campanie, jucătorii pot concura offline sau online în modurile Arena cu până la patru jucători; doi jucători din fiecare echipă. Sporturile on-line sunt clasate și potrivite fără clasamente, cu clasamentele corespunzătoare pentru fiecare mod Arena. Jucătorii pot, de asemenea, să construiască propriile niveluri pentru orice mod Arena și să-i încarce online pentru ca ceilalți să se poată juca și rata. Modurile arena ale BattleBlock Theatre pot fi jucate de până la patru persoane care joacă în echipe separate.

Luați Aurul – Fiecare echipă trebuie să colecteze aur eliberat periodic de o balenă de aur care zboară în jurul scenei și apoi să o depoziteze în interiorul unui seif care plutește liber, de asemenea, undeva în scenă. Aurul câștigat cu succes a devenit puncte pentru echipă. Dacă un jucător moare, tot aurul adunat va cădea din acel jucător, oferindu-i celorlalți jucători șansa să-i fure. Soul – Jucătorii încearcă să omoare membrii echipei opuse. După ce un jucător moare, sufletul vine

Postați în fluxul jocului

Distribuie "BattleBlock Theater" unui prieten