1
Notificările mele
Battle Chef Brigade

Social

Evaluare

7/10 din 2 voturi

Popularitate

3185 1323 poziții

Dată lansare

20 Noiembrie 2017

Platformă

, , , , ,

Gen

,

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Website

Website oficial

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un joc de acțiune arcade cu numeroase puzzle-uri logice. În Brigada Battle Chef, un jucător își asumă rolul unui bucătar disponibil, participă la competiții de gătit, similare cu cele prezentate în numeroase emisiuni TV, cum ar fi Iron Chef. Singura diferență este că jocul este setat într-o lume fantastică, iar achiziționarea de ingrediente speciale necesită un jucător să viziteze diverse locații și să le găsească pe cont propriu. Nu toate ingredientele pot fi pur și simplu preluate – unele trebuie să fie combătute, în timp ce altele pot fi create după combinarea mai multor elemente. De exemplu, atunci când un jucător tăie un flytrap Venus, el atrage un pui, care după ce mânca planta, pune un ou. Gătitul în sine sa bazat pe regulile meciului-trei. Ingredientele particulare prezintă gusturi diferite, iar combinarea acelorași gusturi oferă scoruri mai bune. Între bucătăriile de gătit, un jucător poate vizita orașul, își poate practica abilitățile și poate interacționa cu NPC-urile. Jocul oferă imagini vizuale 2D inspirat de stilul manga.

Poveste

În lumea magică a Brigadei Battle Chef pentru PC / Windows, abilitățile unei persoane sunt măsurate într-un singur mod – și anume, cât de eficient pregătește mâncăruri elaborate și rafinate. La începutul aventurii, trebuie să aleagă una dintre cele patru personaje disponibile, însărcinată cu câștigarea competiției de gătit. Fiecare personaj prezintă o abordare unică în ceea ce privește gătitul și obținerea celor mai bune ingrediente – de ex. Thrash, Orc Berserk, este specializat în utilizarea focului și este parțial coastele la grătar, în timp ce Minda rogue foloseste magia aerului și preferă să pregătească feluri de mâncare din ouă de pasăre. Pentru a participa la turneul mare care are loc în capitală, un jucător trebuie să devină un bucătar faimos și să-și dovedească valoarea meritându-i să judece juriul în bucate consecutive, pregătindu-i mai bine feluri de mâncare decât adversarul.

Mecanici

Gameplay-ul se învârte în jurul bucatelor de gătit menționate mai sus, care seamănă cu emisiuni populare de televiziune, cum ar fi Iron Chef. La începutul competiției, un jucător ajunge să se întâlnească cu juriul și să învețe ce ingrediente trebuie să fie în rețetă. Gazda stabilește o limită de timp și începe numărătoarea inversă, totuși, în loc de o chiuvetă plină de ingrediente, jucătorii trebuie să treacă printr-o ușă deschisă și să colecteze cu ușurință ingrediente proaspete și să vâneze pentru rugăciunea în care sunt interesați.

Obținerea de ingrediente se aseamănă cu jocurile 2D de războinic vechi – lumea din joc este împărțită în anumite biomase cu faună și floră specifice. Un bucătar se confruntă cu o serie de atacuri cu arma sa de semnătură (cuțitele gemene, elicopterul mare și cuțitul oaselor) și mișcări speciale tipice tipului de magie pe care o specializează. Chiar dacă uciderea dușmanilor minori este relativ simplă, o amenințare mai mare, însă, de la acești adversari, un jucător poate dobândi carne de o calitate mai bună. În plus, lumea din joc are propriul ecosistem, care afectează toate ingredientele colectate. De exemplu, atunci când un jucător tăie un flytrap Venus, el atrage un pui care, după ce a mâncat planta, pune un ou (numai dacă cineva nu ucide mai întâi puiul). Dacă, pe de altă parte, cineva decide să slăbească mai întâi puiul înainte de al aduna la plante, atunci mănâncă puiul și crește o pereche de aripi (care gust excelent).

La intoarcerea la bucatarie, jocul introduce o serie de mecanisme diferite de gameplay. Prin utilizarea inelelor cuptorului, se creează câmpuri mici pentru puzzle-urile „match-three”. De exemplu, carcasele de iepure dobândite anterior conțin 2 gusturi – unul roșu și unul albastru. Când se pune în fierbător, acestea pot fi rotite. Împreunarea a trei gusturi identice le reduce la un gust suprem. Cu cât sunt mai multe gusturi într-un fel de mâncare, cu atât este mai mare scorul pe care îl primește un jucător. Trebuie să ne amintim că fiecare dintre juriu are propriile preferințe și gusturi preferate, astfel încât „felul perfect” pentru unul, ar putea fi o masă medie pentru alta.

Între bucătăriile de gătit, un jucător ajunge să viziteze orașul și toate magazinele sale. Acolo, se pot practica abilitățile sale de gătit, se pot obține instrumente de gătit și de vânătoare mai bune și se vor vorbi cu colegii de bucătari.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Battle Chef Brigade" unui prieten