1
Notificările mele
Batman Begins

Social

Dată lansare

14 Iunie 2005

Platformă

, , ,

Gen

, ,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Dark Knight se ridica …. Batman Begins este un joc 3D de actiune-aventura dezvoltat de Eurocom si publicat de Electronic Arts pentru Xbox, PlayStation 2 si GameCube in 14 iunie 2005. Jocul video legat de filmul cu același nume, jucătorii joacă rolul lui Bruce Wayne, un miliardar care caută modalități de a lupta împotriva nedreptății din Gotham City. După ce a fost instruit ca ninja în misterioasa Liga Umbrelor (condusă de al lui Ghul al lui Ra) și oprind-o (după ce și-a dat seama de adevăratele lor intenții de a curăța Gothamul prin distrugerea lui), se întoarce la Gotham și dă persona cruciaților, Batman. Urmând complotul filmului (inclusiv scenele modificate din film în cutscenele cheie), Batman investighează un transport de droguri ilegal de seful crimei, Carmine Falcone, doar pentru a găsi terenuri complicate de Dr. Jonathan Crane (un psihiatru care manipulează frica de la Arkham Asylum , cunoscută mai târziu ca „The Scarecrow”) și Ra’s al Ghul. Unul dintre elementele cheie ale lui Batman Begins, care îl separă de celelalte jocuri Batman, este conceptul de frică ca o armă. Prin efectuarea anumitor acțiuni, cum ar fi efectuarea unor interacțiuni speciale cu mediul sau eliminarea dușmanilor în vecinătate, inamicii din apropiere pot să se teamă. Vrăjmașii înfricoșați pot avea o varietate de efecte negative, cum ar fi tehnicile de luptă nedorită, scopul armelor proaste și dezarmarea totală (când este foarte frică). Batman poate interoga, de asemenea, majoritatea dușmanilor, insuflându-și frica în timp ce obține anumite informații sau chei. Frica este arma ta în Batman Începe, deoarece poți să interacționezi cu o mulțime de mediul tău pentru a scoate inamicii unul câte unul provocând răufăcătorii rămași să se strângă din teamă. Această frică te ajută în luptă, în timp ce adversarii care te tem de tine sunt ținte mult mai ușor. În plus, teama permite adversarilor să renunțe la informații mai repede. Acest lucru se face prin secvențe mici în care Batman ia un inamic care încearcă să-l scape și îl interoghează prin lovirea lui și punându-i întrebări. Două dintre butoanele de față corespund loviturilor și loviturilor, iar alta este pentru efectuarea mai multor atacuri inamice și finalizarea mișcărilor. Cu toate acestea, jocul nu are o cantitate foarte mare de mișcări despre care Batman este cunoscut și animațiile sunt foarte repetitive. Secvențele Batmobile din acest joc sunt puține și sunt foarte apropiate de jocurile Burnout. Batmanul poate traversa străzile Gotham și vehiculele de berbec din partea laterală. În urma complotului filmului, Batman Begins povestește povestea ascensiunii lui Bruce Wayne de la playboyul bogat la super-eroul care se teme.

Când Bruce Wayne a fost doar un copil, el a văzut un bătrân care ia aruncat cu pietre pe părinți în jos din disperare. Pe măsură ce creștea, Wayne nu putea să se descurce cu durerea din interiorul lui și a ales să călătorească lumea învățând despre criminali și metodele pe care le-ar putea folosi pentru a le dezarma. După ce a acumulat o pregătire de bază, Wayne sa aflat în închisoare după ce a încercat să fure o parte din mărfurile de la compania sa, Wayne Enterprises din Asia de Est. Când este trimis la o închisoare de doi biți, el se confruntă cu un om numit Henry Ducard, care propune lui Bruce să se alăture Ligii Umbrelor, o forță care prezintă justiția unor locuri nedrepte în întreaga lume. în curând, Bruce este eliberat din închisoare și se îndreaptă spre Liga Umbrelor, bazată pe un munte. Impresionand liderul Ligii, Ra’s Al Ghul, Bruce se antreneaza impreuna cu Liga si isi dezvolta abilitatile. In cele din urma, Henry il prezinta pe Bruce cu provocarea sa finala, de a ucide un fermier care a omorat un alt barbat. Bruce refuză și intră într-o luptă care omoară pe Ra și aruncă în aer Liga. Bruce îl salvează pe Ducard pe baza unei relații mentor-student pe care o dezvoltă.

Batman, revenind la Gotham, Bruce începe să opereze pe Batman, o persoană vigilenta pe care o poate adopta pentru a război cu sindicatele criminale în timp ce Batman începe eliminarea crimei în tot orașul, el învață despre o schemă mai mare, una care implică un psiholog misterios numit Jonathan Crane, care reprezintă ca Sperietoarea, scoateți un halucinogen armat în rețeaua de apă. Pe măsură ce Bruce se străduiește mai adânc, află că Crane lucrează pentru Henry Ducard, care este de fapt Al Ghul al lui Ra, cel pe care Bruce la întâlnit mai devreme, fiind doar o acoperire. Ra explică faptul că Liga Umbrelor servește ca un călău al civilizațiilor, ucigându-i atunci când devin prea infestați. Când Ra încearcă să elibereze halucinogenul pentru populație prin aer, Bruce îl luptă și îl învinge în cele din urmă, salvând Gotham City de tulburări. În urma, Batman a primit o carte de la Joker.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Batman Begins" unui prieten