1
Notificările mele
Balloon Fight

Social

Dată lansare

22 Ianuarie 1985

Platformă

, , , , , ,

Gen

,

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Ecranul de titlu

Balonul de luptă a fost dezvoltat și publicat de Nintendo. Mai intai lansat in arcade in 1984, versiunea NES a fost lansata in 1985. In mod neobisnuit pentru un post de proprietate dezvoltat de Nintendo, lansarea NES / Famicom, Balloon Fight a fost de asemenea ported la computerele de acasa japoneze NEC PC88-01 si Sharp X1. / p>

Gameplay-ul este format dintr-un mod de co-op sau de un jucător, iar scopul principal al jocului este de a învinge pe toți inamicii pe ecran pentru a șterge fiecare nivel. Jucătorul primește trei vieți la începutul fiecărui joc. Există, de asemenea, un mod Balloon Trip care execută reflexele jucătorului prezentând un curs de obstacole plin de pericole. Jocul a fost adăugat mai târziu în Consola virtuală Wii, Consola virtuală Wii U și eShop 3DS. Acesta este, de asemenea, prezent în primul NES Remix de la indieszero ca fiind unul dintre jocurile recomandate.

Modul principal de joc

Personajul jucătorului este o persoană cu două baloane lipite în spate. Jucătorul trebuie să lovească fie butoanele A sau B pentru a înclina mâinile personajului pentru a zbura în jurul scenei, atacând dușmanii prin aterizare pe spate și prins baloanele. Dușmanii sunt învinși prin prăbușirea ambelor baloane și apoi aterizându-le pe ele în timp ce se află la sol (pentru a le împiedica să inflameze un alt balon). Există, de asemenea, un corp de apă în centrul fiecărui nivel. Dacă un inamic sau un jucător cade în apă sau plutește prea aproape de apă, un pește mare sare din apă și mănâncă caracterul. O lamă de bobinare apare în nivelurile ulterioare ca un obstacol adăugat.

Între fiecare trei niveluri normale, are loc o etapă bonus. În stadiul bonus, jucătorul încearcă să explodeze un număr mare de baloane în timp ce acestea plutesc din partea de jos a ecranului. Dacă toate cele 20 de baloane sunt colectate, se adaugă un mare bonus la scorul jucătorului. După fiecare etapă a bonusului, jucătorul este, de asemenea, recompensat cu un complet complet de două baloane.

Balonul Trip

Jocul include, de asemenea, un singur mod de jucător numit „Balon Trip”, în care jucătorul se deplasează într- nivel, evitând fulgerul și colectând baloane. Jucătorul are doar o singură viață în acest mod și nu există niciun motiv pentru a ateriza. Jucătorii încep călătoria la un rang de 50 și cu cât mai multe baloane sunt adunate, rangul lor scade. Nimic deosebit nu se întâmplă dacă jucătorul rămâne în viață suficient de lung pentru a ajunge la rangul 1 (jocul continuă pur și simplu pe termen nedefinit). În partea de închidere a lui Iwata Asks despre Tekken 3D pentru 3DS, fostul președinte al Nintendo, Satoru Iwata, programator al Balloon Fight, a declarat că a făcut modul Balloon Trip în ultimele 3 zile de dezvoltare. Etapele ulterioare

Balonul de luptă a fost unul dintre primele jocuri NES lansate vreodată, la câteva luni după lansarea versiunii americane a consolei.

Întreaga luptă cu balonul a fost inclusă în titlul din 2002 Animal Crossing unde cartușul de joc a fost prezentat ca titlu ascuns. Odată ce un jucător a găsit cartușul respectiv, aceștia pot juca jocul oricând doreau să intre în joc. În 2007, Balloon Fight a fost lansat pentru Consola Virtual Wii. De asemenea, franciza a văzut un succesor spiritual, sub forma unui balon de luptă Tingle’s DS, un joc rar japonez Club Nintendo exclusiv japonez, lansat în 2007. Balonul de luptă servește și ca temă pentru modul „touch” în Tetris DS.

p> La 23 ianuarie 2013, la o zi după împlinirea a 28 de ani de la lansarea sa pe Famicom, Balonul de luptă a fost anunțat a fi primul joc Virtual Console lansat pentru Wii U. A fost lansat în acea zi în întreaga lume ca parte a unei promoții speciale care sărbătorea 30 de ani din Famicom, înainte ca serviciul Virtual Console propriu să fie lansat.

Postați în fluxul jocului

Teme

Distribuie "Balloon Fight" unui prieten