1
Notificările mele
Atomic Heart

Social

Dată lansare

2019

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Engine

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Atomic Heart are loc într-o versiune alternativă, retro-futuristă a Uniunii Sovietice. Principalul protagonist al jocului este P-3, un agent secret trimis unui număr de bază secret 3826. Acolo el trebuie să descopere de ce orice contact cu personalul a fost pierdut. Odată ce protagonistul ajunge la destinație, el descoperă că mașinile care sunt prezente acolo au instigat împotriva umanității. Ceea ce face lucrurile și mai rău este faptul că o mulțime de zombi se plimbă prin complex. Sunt victimele experimentelor doctorului Stockhausen. Protagonistul descoperă ce sa întâmplat exact prin jefuirea zonelor din incintă.

Mecanici

Acțiunea din Atomic Heart este prezentată dintr-o perspectivă de prima persoană. În timpul jocului, jucătorii călătoresc prin facilitatea și zonele care o înconjoară. Combaterea cu adversarii (sau ascunderea lor nedetectată) este un aspect important al jocului. Jucătorii pot alege dintr-o varietate de arme și arme la corp. Armele pot fi, de asemenea, modificate. În plus față de dușmanii obișnuiți, jucătorii trebuie să se confrunte, de asemenea, cu șefi puternici.

Atomic Heart este alimentat de Unreal Engine 4. Dezvoltatorii au profitat de acest motor grafic și au creat o grafică de înaltă calitate. Locațiile detaliate, designurile neobișnuite ale adversarului și animațiile impresionante de finisare sunt deosebit de importante. Titlul are o coloană sonoră unică inspirată de muzica populară rusă.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Atomic Heart" unui prieten