1
Notificările mele
Assetto Corsa Competizione

Social

Evaluare

8.5/10 din 2 voturi

Popularitate

250 10 poziții

Dată lansare

31 Martie 2019

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Engine

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , , ,

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3958

Eveniment

E3 2018

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Assetto Corsa Competizione este succesorul simulatorului de curse al anului 2014 intitulat Assetto Corsa. Jocul a fost dezvoltat de Kunos Simulazioni și este jocul video oficial bazat pe licența de curse Blancpain GT organizată de SRO Motorsports Group.

Assetto Corsa Competizione, similar cu predecesorul său, este un simulator cu drepturi depline. Dezvoltatorii au încercat să facă tot posibilul pentru a reprezenta rasele Blancpain GT. Sistemul de manipulare a vehiculului este afectat de mai multe elemente – de la tracțiune și de control electronic al stabilității prin suspensie și de la motor la aerodinamica mașinii și condițiile meteorologice curente. Toate elementele au fost dezvoltate pe baza datelor colectate de la autoturisme reale. Jocul permite jucătorilor să adapteze unele dintre elementele, inclusiv nivelul de inteligență artificială și manipularea vehiculului, permițând jucătorilor mai puțin experimentați să facă jocul mai ușor.

Assetto Corsa Competizione oferă autoturisme de mărci precum Ferrari, Lamborghini și McLaren. Deoarece jocul se bazează pe o licență oficială, jucătorii ajung să conducă pe piste reale, în cadrul unor echipe reale și în competiție cu șoferii reali.

Interesant este faptul că jocul suportă controale diferite – de la plăcuțele regulate până la volanele profesionale.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Assetto Corsa Competizione" unui prieten