1
Notificările mele
Assassin’s Creed Rebellion

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

3382 133 poziții

Dată lansare

21 Noiembrie 2018

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

alin.ionut_16@yahoo.comStyl3sstyl3sStyl3sLevel 40 - 3536

Filme

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Joacă gratis Assassin’s Creed Rebellion, descarcă clientul jocului de pe pagina oficială!

Descriere

Joc de strategie cu elemente de RPG, în care gestionați o fortăreață a asociației asasinate și conduceți o echipă de asasini auto-compusă. Titlul a fost dezvoltat de echipa canadiană Behavior Interactive Studio. Assassin’s Creed Rebellion se află în Spania din secolul al XV-lea, unde te confrunți cu Inchiziția. Frăția este formată din peste patruzeci de personaje, care prezintă atât personaje celebre din jocurile video ale lui Assassin’s Creed, cât și filmul, precum și douăzeci de persoane complet noi. Cetatea în comandamentul dvs. este baza principală a operațiunilor pentru oamenii voștri, de unde au plecat pentru misiuni în echipe de până la trei membri. Pe măsură ce avansezi la nivele noi de progres, poți extinde cetatea cu camere noi și cu echipament de cumpărare. Pe de altă parte, în timp ce îndepliniți sarcini specifice (care necesită eroi cu abilități specifice), obțineți fragmente de ADN (deblocarea mai multor asasini), materii prime (pentru îmbunătățirea unităților existente) și materiale de artizanat. Pe fondul altor jocuri ale Assassin’s Creed, Rebellion se distinge prin designul său grafic, bazat pe stilistica Chibi.

Poveste

Assassin’s Creed Rebellion este stabilită în Spania din secolul al XV-lea, unde asasinii de epocă se luptă împotriva Inchiziției. Frăția este reprezentată de mai mult de patruzeci de caractere, incluzând nu numai personaje cunoscute din jocuri video ale lui Assassin’s Creed (Ezio, Shao Jun, Machiavelli) și filmul (Aguilar), ci și douăzeci de persoane complet noi.

Mecanici

Modul de bază în Assassin’s Creed Rebellion este gestionarea fortăreței – obținerea de noi niveluri de progres vă permite să o extindeți pe noi zone și să o echipați cu elemente mai bune. Cetatea este baza principală a operațiunilor pentru oamenii voștri, de unde au plecat în misiuni în echipe de până la trei membri.

Misiunile sunt împărțite în patru categorii: în timp ce sarcinile legate de poveste și moștenire vă permit să obțineți fragmente de ADN, necesare pentru a debloca mai multe asasini, misiunile standard vă oferă materiale brute (pentru modernizarea unităților individuale), iar cele din categoria Fură oferă resursele necesare pentru a crea Echipamente din ce în ce mai bune folosind sistemul extensiv de artizanat. Merită menționat faptul că îndeplinirea unui anumit scop necesită trimiterea unui personaj cu abilități specifice – machiajul echipei determină cursul misiunii.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Assassin’s Creed Rebellion" unui prieten