1
Notificările mele
Ash of Gods: Redemption

Social

Evaluare

7.5/10 din 2 voturi

Popularitate

2623 133 poziții

Dată lansare

23 Martie 2018

Platformă

, , ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , ,

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 12

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Povestea se află într-o lume creată de un scriitor fantezist Serghei Malitsky în cartea sa „Ash of Gods”, care a fost scrisă în paralel cu procesul de producție al jocului. Lumea Terminum este locul – a fost inspirat în principal de Europa mediatică. De 700 de ani, toți cei care trăiau în Terminum se bucurau de o perioadă relativ liniștită. Totuși, acum omenirea trebuie să se confrunte cu o amenințare civilizată întruchipată de străini cunoscuți ca secerători, Numai o mână de daredevils poate împiedica decesul omenirii. În diverse situații, ei se alătură expediției care urmărește să pună capăt amenințării.

Mecanici

În ceea ce privește mecanica, Ash of Gods: Redemption pentru PC / Windows, este aproape identică cu The Banner Saga menționată mai sus. O echipă de personaje călătoresc în jurul lumii folosind o hartă; vorbesc cu personajele întâlnite și cu misiunile complete oferite de ei. Finalizarea misiunilor câștigă caracterele de experiență ale caracterelor (acestea permit dezvoltarea abilităților personajelor), precum și împinge povestea înainte.

Modul în care dezvoltatorul a abordat problema dilemelor morale constituie o trăsătură distinctivă a jocului. Creatorii au dorit ca lumea lor fantezie să se simtă realistă la recepție, și aceasta sa realizat în principal prin punerea accentului pe situații care cer jucătorului să facă alegeri dificile. Fiecare dintre aceste decizii poate afecta atât cursul povestirii, cât și soarta anumitor personaje. Chiar și personajele principale nu sunt de neatins, iar când mor, jocul nu se sfârșește – povestea continuă indiferent dacă reușesc să rămână în viață până la sfârșitul aventurii sau nu. În același timp, jucătorul este încurajat să își asume riscuri – atât în ​​timpul luptelor, cât și în timpul călătoriilor. Luarea unei comenzi rapide poate expune personajele la pericol, dar nu vor folosi resurse atât de mari ca și când ar fi luat calea mai lungă și mai sigură.

Sistemul de luptă din Ash of Gods: Redemption folosește transformările clasice în locul luptelor în timp real, care a fost pusă în aplicare, de exemplu, în Pilonii Eternității. La fel ca în jocurile din studioul Stoic, luptele au loc pe hărți împărțite în pătrate, pe care combatanții o fac mai departe. O clasă specifică este atribuită fiecărui personaj, afectându-i statisticile și abilitățile de luptă; în consecință, determină rolul pe care îl îndeplinește caracterul particular în luptă. Victoria se realizează prin aplicarea unor tactici adecvate și luând în considerare abilitățile echipei și a inamicilor.

Sistemul de luptă tipic din acest RPG turn este diversificat prin elemente de jocuri de cărți, sub formă de seturi de cărți, care oferă acces la marile puteri. Cu toate acestea, utilizarea acestora este uneori asociată cu un risc enorm – acest lucru, combinat cu numărul de cărți care sunt forțe limitate, îi determină pe jucători să folosească puterile cu înțelepciune. Ce este un alt concept neobișnuit realizat în joc este că elementele aleatorii nu au fost incluse. Jucătorul nu primește informații cu privire la cantitățile aproximative de daune pe care le vor face anumite atacuri sau care este șansa pentru o lovitură critică – fiecare acțiune are un efect specific și datorită acestui lucru jocul evidențiază greutatea deciziilor jucătorului chiar și în luptă.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Ash of Gods: Redemption" unui prieten