1
Notificările mele
Aragami: Directors Cut

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

3607 din 6260 jocuri

Dată lansare

5 Iunie 2018

Platformă

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

contact@digitalgames.roBlackMatterBlackMatterBlackMatterLevel 49 - 5111

PEGI

PEGI 16

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

O versiune de port a unui joc numit Aragami lansat pe Nintendo Switch. Jocul, dezvoltat de Lince Works din Spania, a fost lansat inițial în octombrie 2016 și a fost disponibil pe PlayStation 4 și PC Windows. În timpul jocului jucăm ca un războinic numit Aragami care a fost readus la viață. Sarcina sa este de a ajuta o fată numită Yamiko în evadarea ei din cetatea Kyuryu, unde fată este ținută captivă. Misiunea nu va fi ușoară deoarece clădirea este foarte pazită, însă eroul nostru are abilități unice care îi permit să controleze întunericul într-o oarecare măsură. Aragami o folosește pentru a ascunde cadavrele, a teleporta sau a crea găuri negre mici. Chiar dacă eroul are puteri supranaturale, Aragami: Cut’s Cut este un joc de stealth cu drepturi depline. Aceasta înseamnă că, pentru majoritatea jocului, trebuie să rămânem ascunși în umbre și să evităm conflictele deschise deoarece, de obicei, ele duc la moartea lui Aragami.

Mecanici

Dezvoltatorii programului Aragami: Cut’s Cut, disponibili pe Nintendo Switch, au fost inspirați de ambele jocuri stealth mai vechi, cum ar fi Tenchu ​​și cele mai noi, inclusiv Mark of the Ninja și Dishonored. Misiunile au loc într-o locație mai deschisă, ceea ce înseamnă că le putem aborda în multe feluri. Deoarece jocul reprezintă genul stealth, nucleul jocului trebuie să rămână nedetectat. În acest joc suntem practic un stăpân de umbre – datorită abilităților sale supranaturale, eroul nostru le poate controla într-o anumită măsură. Aragami poate crea întuneric în anumite locuri și apoi teleporta acolo. Întunericul îi permite, de asemenea, să scape de cadavrele dușmanilor săi. El poate, de asemenea, să creeze clone umbrite și chiar găuri negre mici, prin absorbția tuturor gărzilor nefericite care se află în jurul lui.

Cu toate acestea, în ciuda abilităților sale unice, Aragami nu este bun în lupta cu dușmanii, mai ales cu grupuri mai mari. Aceasta înseamnă că jocul nu este ușor și ne pedepsește că nu suntem suficient de prudenți – de obicei, acest lucru se termină cu moartea eroului.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Aragami: Directors Cut" unui prieten