1
Notificările mele
AO Tennis

Social

Evaluare

7.8/10 din 8 voturi

Popularitate

2388 1 poziție

Dată lansare

16 Ianuarie 2018

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3262

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Dezvoltat de Big Ant Studios, AO Tennis este un simulator de tenis extrem de avansat. Acesta este primul joc video oficial care se învârte în jurul turneului Australian Open Grand Slam. În afară de aceasta, jocul include, de asemenea, mai multe turnee minore care au loc pe terenuri dure, moi și iarbă. Pe drumul lor de a deveni campion, jucătorii ajung să controleze zeci de jucători reali (atât bărbați cât și femei), a căror apariție și comportament în curte au fost modelate temeinic după sinele lor real. Se poate crea un nou jucător care să urce treptat la nivel mondial în modul de carieră elaborat.

Mecanici

AO Tennis pentru PlayStation 4 pune un accent puternic pe recrearea experienței realiste de experiență în tenis. Potrivit dezvoltatorilor, jocul este cea mai fidelă simulare a acestei discipline sportive, care a fost făcută vreodată. Acest lucru nu se limitează la fizica mișcării jucătorilor și a comportamentului mingii pe diferite tipuri de pat (există trei tipuri diferite de teren – hard, moale și iarbă). Atât creatorii jocului cât și reprezentanții tenisului Australia au analizat sute de meciuri jucate în timpul Turneelor ​​Australian Open. Datele pe care le-au adunat le-au permis să traducă în joc comportamentul și abilitățile a sute de jucători reali care au participat la ATP și WTA (cel mai recunoscut fiind Rafael Nadal și Angelique Kerber). De aceea, atunci când joci împotriva versiunilor lor virtuale, ești obligat să simți ca și cum ar fi jucătorul real care stă pe cealaltă parte a rețelei.

În timpul jocului, puteți alege din mai multe moduri de joc diferite. Primul este un meci clasic 1v1. Apoi, este meciul dublu. Cel de-al treilea mod este dublu mixt (perechi mixte). Un alt mod este cariera elaborată, în care jucătorii controlează personajul pe care l-au creat. Protagonistul principal își începe drumul pe primul loc de pe locul 1500 pe clasamentul mondial de tenis. Obiectivul principal aici este acela de a deveni cel mai bun jucator de tenis din lume. Pentru a face acest lucru, trebuie să participi la diferite turnee și să-i îmbunătățești abilitățile. Cu timpul, câștigarea turneelor ​​nu va reprezenta o mare provocare, iar Australian Open ar putea avea un nou campion.

AO Tennis are și un modul multiplayer. Profesioniștii de la Big Ant Studios au pregătit un clasament special care prezintă jucătorilor cei mai buni jucători ai rachetei virtuale de tenis. Toată lumea care deține o copie a tenisului AO poate deveni astfel „numărul unu” fără a părăsi casa lui.

Asemănător cu jocurile anterioare, dezvoltatorii de la Big Ant Studios au pregătit pentru jucători să creeze instrumente de personalizare cu ajutorul cărora jucătorii pot să-și proiecteze fața avatarului, precum și să aleagă costumele, să importe logouri reale sau imaginate ale sponsorilor și chiar să-și creeze propriile instanțe. Acesta este motivul pentru care toată lumea poate să-și recreeze toți jucătorii favoriți de tenis și toate turneele ATP și WTA – chiar și ale celor ale căror licențe nu sunt disponibile în joc.

Noutăți

4 December
2017

Postați în fluxul jocului

Distribuie "AO Tennis" unui prieten