1
Notificările mele
Animaniacs: The Great Edgar Hunt

Animaniacs: The Great Edgar Hunt

Editează
Animaniacs: The Great Edgar Hunt

Social

Dată lansare

29 August 2005

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Serie

Moduri de joc

Limbă

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Pe baza popularului desene animate Steven Spielberg Warner Bros. de la începutul anilor nouăzeci, animația multi-platformă: Marele Edgar Hunt. A fost lansat în 2005 ca aventură / platformer de acțiune, de la dezvoltatorul Warthog, creatori ai multor alte jocuri Warner Bros.

Yakko se pregătește să-și schimbe piciorul.

Povestea este foarte de bază, dar rămâne, de asemenea, Cartina animaniacs folosind umor și satiră. Frustrați de faptul că este „trecut cu vederea”, regizorul de film C. C. Deville fură „Edgars” (statuetele care sunt o parodie a Oscarurilor); el amenință că le va topi cu excepția cazului în care președintele de studio Thaddeus Plotz îi dă un contract lucrativ. În timp ce își executa povestea, asistentul lui Deville, drăguț, coborâ accidental bâzâitul lui de evadare în turnul de apă Warner Bros. Acest lucru împrăștie 44 din cele 45 de Edgars furate în lotul studio și eliberează Yakko, Wakko și Dot, care sunt de acord să caute premii dispărute. Aventura lor se întinde pe mai multe nivele, variind în tematică, de la basm, înfricoșător, vest, irlandez, până la aztec. Jocul include funcția originală exprimată din desene animate, pentru principalii protagoniști Yakko, Wakko și Dot .

Vocea Cast pentru joc sunt următoarele:

Rob Paulsen Tess MacNeille Jess Harnell

p> Maurice LaMarche

Billy West

Frank Welker

Jocul a primit recenzii medii de la critici, fiind lăudat pentru grafica sa și pentru, spiritul Animaniacs. Versiunea GameCube a fost cea mai bună recepție a lansării pe mai multe platforme, ușurându-și puțin verii PS2 și XBOX.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Animaniacs: The Great Edgar Hunt" unui prieten