1
Notificările mele
Animal Crossing: Pocket Camp

Social

Dată lansare

30 Noiembrie 2017

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

floryna.diana@gmail.comDianaDianaDianaLevel 38 - 3262

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te
Joacă gratis Animal Crossing: Pocket Camp, descarcă clientul jocului de pe pagina oficială!

Descriere

Animal Crossing: Pocket Camp este un simulator de tabara de vara, dezvoltat pentru dispozitive mobile. Jucătorul creează caracterul său și apoi el sau ea trebuie să aibă grijă de nevoile vizitatorilor, să devină prieteni cu ei și să adune resurse pentru a construi obiecte noi.

Mecanici

Jocul permite jucătorului să-și asume rolul de manager al unei tabere de vară și prezintă trăsături de joc de simulare, joc de aventură și joc de strategie economică. Jocul începe cu un jucător care își creează personajul prin selectarea, printre altele, a sexului, a culorii pielii, a ochilor și a firelor de păr. Jocul are o hartă mare plină de activități și locuri de explorat. Printre locațiile disponibile există o pădure, o plajă, o zonă în apropierea unui râu, o insulă. În mod tradițional pentru serie, Animal Crossing: Pocket Camp pentru Android OS are un ciclu zi și noapte. Modificările opțiunilor disponibile în timpul zilei, evenimentele și comportamentul oaspeților și animalelor.

În timpul jocului, jucătorul colectează resurse care pot fi ulterior folosite pentru a crea diverse obiecte și elemente care pot servi oaspeții. Printre aceste obiecte se numără mobilierul, piscinele, locurile de joacă, decorațiile, plantele și chiar casele întregi. Protagonistul locuiește într-un camper, al cărui interior poate fi modificat.

Jocul permite jucătorului să creeze prietenii cu personaje care nu pot fi redate prin îndeplinirea unor sarcini importante și asigurarea că tabăra îndeplinește cerințele acestora. De asemenea, este posibil să invitați alți jucători pentru o călătorie. Jocul include, de asemenea, o piață în care caracterele cunoscute din intrările de consolă ale seriei vând diverse produse.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Animal Crossing: Pocket Camp" unui prieten