1
Notificările mele
Ancestors Legacy

Social

Dată lansare

22 Mai 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

,

Limbă

, , , , , ,

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3936

PEGI

PEGI 18

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Ancestors Legacy este un joc de strategie complex în timp real, dezvoltat de studiourile poloneze independente Creative Destructive. Jocul are loc în vremurile medievale, iar campania pentru un singur jucător se bazează pe evenimentele istorice reale. Putem juca ca una dintre cele patru facțiuni disponibile: slavi, popoare germane, vikingi și anglo-saxoni. În ceea ce privește modul de joc, strămoșii se concentrează asupra luptelor la scară largă. Stabilirea unor bune tactici care include așezarea terenului și înfrângerea cu pricepere a inamicului nostru sunt elementele cheie care ne vor conduce spre victorie. În plus față de bătăliile în aer liber, putem asedi și orașele și satele noastre. De asemenea, va trebui să acordăm o atenție deosebită aspectului economic al cuceririi noastre (adică colectarea de materiale și resurse, modernizarea și îmbunătățirea sediului nostru). Ceea ce face ca strămoșii să iasă în evidență printre jocurile similare este pragul de intrare scăzut – atât cei nou-venți, cât și jucătorii experimentați se vor simți ca acasă când joacă jocul.

Poveste

Jocul are loc în perioada medievală (secolul X-XII). Strămoșii pentru PC / Windows se concentrează asupra campaniei pentru un singur jucător care se bazează pe evenimentele istorice reale. Dezvoltatorii au mers în plus pentru a nu se asigura doar că jocul are atmosfera caracteristică acelei perioade, ci și pentru a surprinde esența celor patru facțiuni: slavi, popoare germane, vikingi și anglo-saxoni.

Mecanici

Ca multe alte jocuri RTS, strămoșii pentru PC / Windows se concentrează asupra luptelor la scară largă. Stabilirea unor bune tactici care include așezarea terenului și înfrângerea cu pricepere a inamicului nostru sunt elementele cheie care ne vor conduce spre victorie. Moralul și experiența soldaților noștri influențează eficiența luptei. Decuparea liniilor de aprovizionare a dușmanilor este, de asemenea, un aspect destul de important al gameplay-ului, deoarece, împreună cu bătăliile în aer liber, vom putea asedi orașe și sate inamice. De asemenea, va trebui să acordăm o atenție deosebită aspectului economic al cuceririi noastre (adică colectarea de materiale și resurse, modernizarea și îmbunătățirea sediului nostru).

Ceea ce face ca strămoșii să iasă în evidență printre jocurile similare este pragul de intrare scăzut – atât cei nou-venți, cât și jucătorii experimentați se vor simți ca acasă când o joacă. Ceea ce face jocul chiar mai interesant este posibilitatea de a observa bătălia din perspectiva de prima persoană a unuia dintre soldații noștri.

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Ancestors Legacy" unui prieten