1
Notificările mele

Cum îmi creez un cont?

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Să vă creați un cont este un pas destul de simplu. Va trebui să accesați pagina de înregistrare în comunitate și să completați toate datele necesare pentru crearea contului dumneavoastră (nume de utilizator, nume, prenume, email, telefon și parola pe care o doriți).

 

De asemenea aveți și alte opțiuni din care să selectați, acelea fiind însă opționale. După ce va înregistrați, vă vom trimite un email de confirmare pe adresa de email a noului dumneavoastră cont. Până nu va accesați adresa de email și va confirmați contul accesând link-ul generat automat de către sistem, nu veți putea accesa noul dumneavoastră cont de pe DigitalGames.ro.

 

Odată ce vă veți confirma contul vă veți putea autentifica oricând, de pe orice dispozitiv, utilizând fie numele de utilizator, adresa de email sau numărul de telefon și parola aleasă la crearea contului.

Articole similare

Căutați în articolele secțiunii

Ajutor

Această secțiune îsi propună să vină în ajutorul tuturor vizitatorilor site-ului, oferindu-le răspunsuri la cele mai comune întrebări. Vezi pagina principală de ajutor.

Contact

Pentru orice alte nelămuriri, ne puteți contacta atât utilizând formularul de contact de aici, fie telefonic la 0787.440.420 sau prin email la contact(@)digitalgames.ro

Termenii și Condiții

Termenii și condițiile de utilizare a site-ului pot fi actualizați oricând. Consultati periodic pagina termenilor și condițiilor.

Blog

Aici oferim actualizări periodice cu privire la ultimele noastre îmbunătătiri aduse site-ului. Accesează blogul nostru.

Distribuie acest articol unui prieten