1
Notificările mele
Airport CEO

Social

Evaluare

8/10 din 1 vot

Popularitate

1900 138 poziții

Dată lansare

28 Septembrie 2017

Platformă

,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Moduri de joc

Limbă

Contribuitori

c3dry2k@hotmail.comMihaimihaiMihaiLevel 44 - 4225

PEGI

PEGI 3

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Un joc de tip magna economic, care permite jucătorului să-și asume rolul de director de aeroport. Titlul a fost elaborat de studioul suedez Apoapsis Studios și provoacă jucătorului să proiecteze și să extindă un complex bine lucrător, compus din mai multe instalații coexistente: linii de pornire, turnuri de control, stații de autobuz, trotuare, drumuri etc. Cea mai importantă parte a aeroportului este terminalul – o clădire în care pasagerii se conectează, așteaptă avionul, vizitează baruri, magazine și toalete. Libertatea în proiectarea aspectului terminalului permite jucătorului să decidă despre amplasarea fiecărui scaun și a plantei. Cu toate acestea, plasarea obiectelor cheie este cea mai importantă: punctele de informare, porțile de securitate, toaletele. Jucătorul trebuie să angajeze personal și curățătorii. La un moment dat, este posibil să se semneze contracte cu companiile aeriene și să se creeze legături cu alte orașe. Avioanele de sosire vor aduce și vor lua mulți pasageri – fiecare cu trăsături și nevoi unice.

Mecanici

În Airport CEO pentru PC / Windows, jucătorul este însărcinat cu proiectarea și extinderea unui aeroport care va fi profitabil. Obiectivul poate fi atins prin menținerea diverselor aspecte ale obiectului: planificarea amplasării infrastructurii, angajarea diverșilor angajați, semnarea contractelor cu companiile aviatice și crearea planurilor de zbor.

Înainte ca legionările de pasageri fericiți să poată vizita aeroportul, primul jucător trebuie să planifice și să construiască totul cu ajutorul lucrătorilor contractați. În timpul amplasării obiectelor, jucătorul se mișcă pe diferite niveluri: obiecte mari, cum ar fi linii de pornire, turnuri de control și hangare, sunt așezate în ansamblu și conectate prin intermediul drumurilor. La planificarea terminalului, jucătorul se poate concentra chiar și pe detalii cum ar fi amplasarea scaunelor și chiuvetele din toalete.

După stabilirea formei camerelor, jucătorul trebuie să introducă puncte de informare, să verifice porțile, porțile de securitate. Pe măsură ce aeroportul se extinde, jucătorul poate adăuga obiecte bonus precum baruri și magazine la lucruri obligatorii cum ar fi toalete și canapele. Datorită acestora, timpul de așteptare al pasagerilor devine mai plăcut. Unele dintre aceste obiecte necesită timp și bani pentru a fi deblocați.

Multe dintre instalații necesită personal care trebuie angajat manual. Porțile de securitate nu vor fi utile pentru niciun gardian de securitate pentru a le gestiona și dacă nu există destule curățătoare, aeroportul va deveni rapid murdar. Jucătorul poate de asemenea să angajeze experți în resurse financiare sau umane care oferă opțiuni de dezvoltare suplimentare. La verificarea listelor de candidați, jucătorul poate verifica nivelul de educație, experiența, hobby-ul și statisticile importante pentru performanța lor la locul de muncă (cum ar fi, de exemplu, modul de gestionare a acestora în situații de stres).

O unitate care este complet construită și umplute cu lucrători este gata să primească avioane – inclusiv cele mici și cele mari. Conexiunile obținute prin semnarea contractelor cu companiile aeriene sunt programate într-un meniu special. Din când în când, jucătorul trebuie să se confrunte cu evenimente imprevizibile, cum ar fi o aterizare de urgență. Acestea pot întrerupe programul.

Toate evenimentele și deciziile făcute de jucători au un impact asupra pasagerilor, fiecare dintre aceștia fiind un om unic cu trăsături caracteristice care influențează comportamentul acestuia.

Noutăți

Postați în fluxul jocului

Distribuie "Airport CEO" unui prieten