1
Notificările mele
AI War II

Social

Evaluare

7/10 din 1 vot

Popularitate

4401 257 poziții

Dată lansare

7 Aprilie 2018

Platformă

, ,

Gen

Dezvoltator

Distribuitor

Finanțare

Moduri de joc

,

Limbă

Contribuitori

daniel_rulzzz@yahoo.comSapca11Sapca11Sapca11Level 42 - 3958

PEGI

PEGI 7

Intrați în cea mai mare comunitate de jocuri digitale din România!

Înregistrează-te

Descriere

Dezvoltat de Arcen Games, AI War II este un joc science-fiction RTS și o continuare completă a proiectului de debut al studioului din 2009. AI War II preia povestea la 355 de ani de la evenimentele din tranșa anterioară. În joc, un jucător din nou preia comanda armatei umane, care în secolele trecute sa pregătit pentru război împotriva fracțiunii de inteligență artificială. Un inamic, care este mult mai puternic decât era de așteptat, decide mai întâi să se ocupe de alte facțiuni, ceea ce le oferă operatorilor umani timp să caute slăbiciuni în tactica și în apărarea AI. În ceea ce privește modul de joc, AI War II se bazează pe fundația furnizată de prima tranșă a seriei și, în același timp, introduce un număr mare de noutăți și îmbunătățiri. Deoarece forțele inamice sunt aproape inepuizabile, sarcina jucătorului nu este de a anihila inamicul, ci de a avansa în mod sistematic la obiectivele strategice consecutive. Spre deosebire de predecesorul sau, AI War II ofera o experienta pe deplin 3D si permite jucatorilor sa duca la lupta nu doar a oamenilor, ci si a fractiunii puternice Spire, precum si a civilizatiei Zenith care lipsea de curand.

Mecanici

Versiunea de PC / Windows a AI War II se bazează pe fundația stabilită de prima tranșă a seriei și, în același timp, introduce un număr mare de noutăți și îmbunătățiri. Cu toate acestea, jucătorii primesc un joc RTS, în care comandă flotele spațiale în război împotriva unor puternice unități de inteligență artificială. Mecanica gameplay-ului rămâne asimetrică, ceea ce înseamnă că dușmanul este încă mult mai puternic decât armata care este la dispoziția jucătorului și are niște unități complet diferite de ceea ce s-ar putea să-și amintească din tranșa anterioară. Unitățile de inamici par să aibă întăriri nelimitate, deci sarcina jucătorului nu este de a anihila inamicul, ci de a avansa în mod sistematic la ținte strategice consecutive. Cu toate acestea, cu cât un jucător mai bine gestionează atacurile inamice, cu atât mai mult focalizatorul AI se concentrează asupra fracțiunii lor.

Jocul pune accentul mai degrabă pe elementele de strategie decât pe tactici – în loc să piloteze cu abilitate o navă, jucătorii trebuie să comande flotele spațiale în timpul unei campanii militare care are loc în toată galaxia. În timpul jocului, se pot comanda unități reprezentând peste o sută de tipuri diferite, cu luptători de stele, crucișătoare și super-arme mobile gigantice asemănătoare cu Steaua Morții cunoscute din franciza Star Wars.

Prima tranșă din seria AI War a devenit populară pentru jucători datorită algoritmilor inteligenți artificiali inamici – AI War: Commandul Flotei are mai multe tipuri de inamici, fiecare cu natură, tactică și mecanică diferită. La începutul jocului, un jucător trebuia să aleagă una dintre tipurile de AI împotriva cărora dorea să lupte. Acest mecanic se întoarce în cea de-a doua tranșă pentru multe provocări diversificate. În plus, algoritmii AI au fost îmbunătățiți și prezintă acum câteva obiective și abilități noi. De exemplu, AI-ul ostil poate acum să evalueze impactul pierderilor jucătorului și să folosească aceste cunoștințe pentru a alege momentul potrivit pentru un atac total. Algoritmii AI în joc pot interpreta în mod adecvat importanța strategică a teritoriilor controlate de fracțiunile opuse și pot deveni mai ferme în încercările sale de a relua regiunile pierdute.

Spre deosebire de predecesorul său, AI War II oferă o experiență 3D completă și permite jucătorilor să ducă la luptă nu numai cu oamenii, ci și cu fracțiunea puternică Spire, precum și cu civilizația Zenith, care lipsește până de curând. O altă schimbare semnificativă pusă în aplicare de către dezvoltatori este introducerea graficii 3D ca înlocuitor al graficelor 2D cunoscute din jocurile anterioare. Jocul pune, de asemenea, un accent puternic pe stratul de poveste, atât în ​​ceea ce privește evenimentele care au loc în timpul campaniei, cât și din cadrul universului războiului AI.

Noutăți

17 April
2017

Postați în fluxul jocului

Distribuie "AI War II" unui prieten